Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prica li sta za pad kriminalnog sda?
pa to zna i Muradif sa Slapnice
priča bezbeli na sjelima fgr-čića kojih opet nema ni 10%
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja NIKAD ne bih mijenjao KEŠ, ZLATO, KUĆU ILI LOKAK za nešto virtuelno, što ne vidim a drugi upravlja time. Možda sam zaostao.
Pa kes, zlato i nekretnine imaju vrijednost jer je drustvo tako dogovorilo, realno kes je samo bezvrijedni papir
Tu će ti biti i kraj
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Svaka fukara u ovo počela ulagat. Sve investitori. Uljepšani izraz za kockare.
zar uopšte treba imati mozga da se zaključi da ce tržište kriptovaluta propasti. njega ce nužno uništiti onaj koji ga je i napravio, onoga trenutka kad bude postigao cilj maksimalno moguce prevare.
Taj sto je predvidio i on rudari lagano. Pa sve ce propasti i covjek koji je sve to skontao propadne i nema ga nista nije vjecno dok ima nek ide
Predviđanje je kao gatanje, sviranje qurtzu. Svi pričaju kada se neko 'predviđanje' ostvari, a kada fula, što je mnogo češće, onda ništa.
Svugdje krah tržišta nekretnina jedino u Sarajevu cijrne rastu. Nadomiriju maržu zbog pada, fuj. Treba zaustaviti i davati poticaj mladima samo ako je cijena po kvadratu maximalno do 2.000 Km tako ograničiti. Sto vise poticaja drzava daje za stanove mladima cijene po kvadratu bise rastu. Bit ce ubtzo cijena 1800 KM
Kripyovalute padaju vec sedmicama.
Meme nikad propasti neće, tu se malo zeznuo.
Pa i ne treba neka pamet da se zakljuci da virtuelna valuta nema buducnost. Isto kao i igre tipa piramide. Mora se urusiti.
Sto me nasmijase “poluga” :) Leverage u ovom kontekstu nije poluga, vec najblize je dug vlasnika, pa recenica treba da glasi priblizno “Problem s Crypto, kao i u većini stvari, je dug vlasnika. Ako ne znate koliko su se vlasnici kripto valuta zavalili da bi kupili kripto, ne znate ništa o kripto”
Nemam običnu valutu kako treba a kamoli kripto a od nekretnina čekam da mi otac prepiše kuću!
Guziš li makar šta?
Hoce hoce pozurite svi sad prodajte kriptovalute kako bi oni sto prije sve pokupovali. Obzirom da se sve sa interneta moze kupiti kriptovalutama ne vidim razlog zasto ce propasti. To bi znacilo da su sve kompanije glupe i dale su proizvode za nesto sto ne vrijedi.
bitcoin i ostale kripto valute na vrijednosti drzi najvise vjera da ce rasti i popularizacija u medima. u biti pohlepa bez pokrića i realne upotrebljivosti jer manje od 1% ljudi koji je imaju su nekad nešto platili sa tom valutom ostali su tu samo zbog spekulacije. mislim da je u pravu ovaj ciko. pad ce biti brz i snazan
Mojih 20 dunuma pored Sane uvijek ce biti 20 dunuma a ne 20 bit-dunuma Sljedeca investicija :pregovaram s komsijom da mi proda svojih 5
Kakav krah nekretnita 2 hiljade kvadrat u Zenici
Čeka se da mason Mask objavi tweet...