Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nisam firma , pa đe tu je da mi blokiraju ono malo minusa na računu
u bosnije najveca firma raditi u politici kakoji narod zove bosanski podkruzaneri.tu ima mjesta za sviu imamo 140ministarstava bitnoje da oni primaju platu na vreme za nerad i visoki prestavnik zvani lesi tuje para ili biti sef sipe ali to mogu samo oni kojisu ucestovali u genocidu.dejton na sve lici osim na drzavu zaomije naroda koji mora placati porez tim podkruzanerima
Niko ne zna kolika su potrazivanja po kom osnovu su blokirani racuni, a to je bitniji podatak od broja blokiranih racuna. To se nekad znalo.
...hajd ako imate jOja izbacite koliki je unutrasnji dug bih koliko je suma medjupreduceskih i bankovnih dugovanja? :))))
nema joja ... a nema ni podataka, jer sdk više ne postoji a u zavodu za statistiku i kojekakvim agencijama rade polupismeni partijski uhljebi koji i kad bi imali podatke ne bi ih znali obradit
Nazalost, ovdje opet radnici ispadnu losi, jer ovaj privatnik, vlasnik menadjer kako god ga nazovite, on na kraju sigurno sebi osigura neku pristojnu sumicu za buducnost, izuzetaka sigurno ima, tj. onih koji su pokusali i nisu uspjeli bilo zbog lose ideje, ili nameta i itd.; ali mora se priznati da su ipak imali petlju zapocnu svoj biznis (ovi posteni)
https://goo.gl/bhm2Sq
Zar mi imamo toliko firmi uopste
Bizmis Bosnia style uuuuu yeaaaa
Najcrnja statistika je sto vlasnik firme koji je izvarao radnike, drzavu, druge firme sa kojima je poslovao i kome su racun i firma ugaseni moze ponovo otvoriti firmu sa istom djelatnoscu, sa istim imenom s tim da u imenu firme mora promjeniti samo jedno slovo i opet nastaviti varati radnike, drzavu i saradnike.
Drzava za covjeka :d
@Sultan i 59 drugih, pa sve je i skrojeno da crno tržište cvjeta, a da država propada. Toliko je javašluka da ni vojska pravnih i finansijskih experata ne bi mogla otpetljati zavrzlamu u našoj državi. Al' eto, neka oni hvataju one sitne trgovce koji prodaju na pijacama. Ne kažem da ne trabju, ali daj neka se riješe i drugi legalizovani porezni obeveznici. Nije da oni samo ne plaćaju poreze, nego duguju i drugima, ne prijavljuju radnike, izrabljuju ih na sve moguće načine.a i ako ih prijave to je na minimalac što ni državi ni radniku ne ide u prilog. Ali zato ide u prilog robovlasniku poslodavcu. Sve im je ovo država omogućila.