Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas kad je neizvjesnost jos povecavaju dug umjesto stednje.
Mi štedimo samo el. energiju, pa se grijemo na ugalj i drva, pa nam Sarajevo maglovito izgleda!!
Nemam sta stedit i da propadne nemam sta izgubiti. Rahat lego rahat ustao, pastetu mi iz frizidera nemoze niko izvaditi.
Ni pune vreće novčanica neće spasiti ekonomsku propast kapitalističkog sistema. Novac će biti bezvrijedan a spas je u sopstvenoj proizvodnji hrane za spašavanje golih života građana.
Ni pune vreće novčanica neće spasiti ekonomsku propast kapitalističkog sistema. Novac će biti bezvrijedan a spas je u sopstvenoj proizvodnji hrane za spašavanje golih života građana.
jedino pametno sto ste ikad uradili je referendum
@fantom slobode @ZutiMacor a sta vi bosnje imate sprocu referenduma...to je demokratska institucija..pa u Svajcerskoj svakog meseca referendumisu o necemu i nikom nista.S obzirom kako stoje stvari RS ce najverovatnije da ide na drugi 2017..sve se odvija mnogo brze od predvidjenog
RAdi NEIZVJESNOSTI, Islamnska zajednica u BIH preuzela od BIH zvanično certificiranje hrane koja se uvozi ili izvozi iz BiH, a sve u skladu sa ustavnom odredbom Ustava BiH da je BiH sekularna država i da nije teološka pa tako ni islamska. http://www.halal.ba/site/index.php?option=com_content&view=article&id=489&Itemid=56&lang=ba
Šta reći...