Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stanovnici UK ce za manje od 10 godina ponovo na referendumu glasati da se vrate u EU, kada vide koliko su ih Boris Johnson, David Cameron i Nagel Farige prevarili kada su im godinma prali mozak pricama o tome da je sve u EU lose i da UK tamo nije imala nikakav uticaj na donosenje najvaznijih odluka. UK je samo u 5% bila protiv odluka vecine clanica EU.
Nažalost klix kao medij nikada nije izgradio objektivan stav prema brexitu pa se bavi pristranim spekulacijama , navijanjem i propagandom.
I kupljen je od strane odedjenih politickih opcija tako da sad redovno brise ‘nepozeljne’ komentare
Sinko nije ovo posao za nas Bošnjake, i u onom sistemu u bukvaru smo učili kako tamo neki Dragan vozi avion, neki Pero vozi traktor, zubar Goran, itd. Mujo kopa, tamo neki Suljo ore, jer mi smo bili uvijek za druge nepismeni...
Kupiti diplomu bankara i pravac njemacka
@seven777 Diploma na zapadu je obicni papir. U ovom slucaju ti trebaju reference iz vecih finansijskih kuca da uopste mozes da udjes u uzi krug razmatranja jer bankari ce da sele iz Londona u Frankfurt :)