Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su odlične vijesti za nas u Bosni I Hercegovini.
aha jer je sve umjetno da Currency board ne drži Marku,inflacija bi nam bila kao u Srbiji 1993
Analitičari na infuziji.
Narod se zaduzuje, al ne kod banaka
Njemačkoj za petama. 🤡
Normalno da je kreditni rejting STABILAN, kada banke uzimaju za NAKNADE koliko im je VOLJA !!!
Rijec stabilan bi trebalo zabraniti u BiH, ovdje nema nista stabilno
Ali zato je sve nestabilniji zivot ovdje, osim za ove uhljebe na drzavnoj sisi, ali i tome ce doci kraj jer svako normalan bjezi odavde, tako da nece uskoro od napacenog naroda otkidat u vracati silne pozajmnice.
Mi smo gospodo u 2021 godini ako niste znali....
hahahaaaaa
ko je radio ocjenu kreditne sposobnosti da mi je samo znati ...
Tik Tak...
Cekaj dok Standard & Poors skonta da je i Afganistan dobio vakcine prije nas, ima da nam se strmoglavi kreditni rejting zahvaljujuci profesionalcima na vlasti :)
OVO SU OBIČNI KONJI I PREVARANTI! LOBIRAJU ZA VELIKE... I ZADUZUJU MANJE!! ISTI OVI SU PRIJE DEVALVACIJE ANTE MARKOVICA, GOVORILI DA JE SVE OK...DA JE STABILNO I TAKVE NEBULOZE PRIČALI. PA STA BI???? KREDITNI REJTING STABILAN SA 8% KAMATE A BOGATI....U AUSTRIJI BI VAS OSUDILI ZBOG LIHVARENJA SMECARI JEDNI!!
Tik Tak...
HAHHAHA