Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas me zanima koliko vidovnjaka je na vrijeme kupilo bitcoine 😂
Nisam kupio, nego naplaćivao usluge u njima iz inostranstva.
Kupio ga prije 7-8 mj. Kad je bio na 6500. Pozz
Jedna trafika za samo 3,1 BTC
Raja nastavi li bitkoin rasti nećemo imat struje za tv upalit ili klix pročitat, mislim oće ali struja će bit 16 puta skuplja. Neće ovo na dobro izać.
Ja jedva čekam da padne malo više pa da uložim još više.Ovako svaki pad od 10% je za mene prilika da još koji Satoshi kupim. Šta ću kad sam prestao pušiti, svaki cent ulažem u Crypto.Danas mi zarada bila ko 3 mjesečne plate nekog Bingo radnika, a u zadnja 3 mjeseca.....Izračunaj sam.
irma baralija se kara za male pare
To 15 dana objavljujete
Bošnjo još čuva Deutsche Mark u dušeku.
Sto je sigurno sigurno je, ovo propadne preko noci kad veliki igraci pokupe lovu
Zao mi svih ovih kojima je toliko povjerenje u bilo sta unisteno toliko da sad, kad je napokon doslo sredstvo da se srednja klasa malo "izvuce", ljudi ne vjeruju, ili ulozite (ne mora bit BTC) ili ostanite dje ste. Ameri printaju trilijarde iz zajebancije a ti bosnjo nastavi radit za 500 maraka
Tačno tako, kupi koji Satoshi, ne moraš čitav Bitcoin. Kad god imaš viška. I kad dođe vakat a ti ranije u penziju . Nađi nekog ko je loš na Bitcoinu a da ga još posjeduje?
MUSTULUK ZA NAIVNE, KAO I SVE KRIPTOVALUTE PROPASCE KADLI TADLI
Dok investitori vjeruju u BC i vide da ima zarade, do tada ce i imati vrijednost, jer tacno kako analiticari kazu, iza BC ne stoji nikakva fakticna vrijednost niti kakva drzava ili institucija koja ce garantovati tu vrijednost.
Elon musk je napisao na twitter-u da ce preci 50k i onda grohnuti. Vidicemo.
Lazuuu nije jos
hahahahahah djesiii richiiiii ;) polako, sace ;) popij caj kakav umirujuci, zaboravi na sve i uzivaj :)
Kad oni koji su najvise love upumpali u ovo,povuku svoj novac tad ce sve da se skrsi. Pa lik koji ga je napravio je prodao sve sto je imao... Sta reci..
Ko Ga je napravio ? :D Na koga sumnjas? hehe
Cijeli svijet ne zna ko je napravio bitkoin, a ti znaš, još znaš da je rasprodao sve, nije ti ovo Volstrit i 1930-te.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Auuuu :))) Imal ko sta posudit do prvog? :))) Ima raje u BiH koji su presli prag od 30 000 miljki.Cestitam pobjednicima!
Imal ko jeftino grafičkih da prodaje?
nemaš od jeftinih ništa specijalno.
Pa s obzirom na cijenu, moglo bi se uskoro i integrisanim grafičkim karticama početi rudariti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)