Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frajer uzo potrošački kredit 8000 km, kupio dva riga - sad rigaa i posuđuje pare ...
Da je krao struju ne bi bio u minusu.
Majneri širom svijeta i kod nas - bukvalno na aparatima !
Nazovite me staromodnom, ali nema love u zivotu dok je posteno ne zaradis. Posebno ove pseudo-valutice. Samo opipljivo bajo moj.
normalno, jer je bio balon koji je morao da pukne. to niie bila realna vrijednost jer su ga ljudi kuppvati spekulativno a ne iz razloga jer su ga koristili i kupovali. cak je i ovo visoka cijena, mislim da ce jos malo padati i kad padne ispod 3000 da ce ga opet poceti kuppvati u nadi da ce se vrstiti cijena, al opet iz spekulativnih razloga 😇
Kako mi se cini ovo se bit historijska prevara.
e neka je jesu digli cijene grafickih kartica u vasionu dosta vise
Super sad ce pasti cijena grafickim kartama
Ne znam da li se mining bitcoina isplatio još od 2014-te godine....
Muhahahaha ! Iste budale kao oni ravnozemljaši. Džaba činjenice oni su ubjeđeni u nešto i kao drogirani srljaju ...
Nije ovo pad - ovo je "teži ka nuli" .
Pa ne znam baš kako 1 bitcoin koji vrijedi 3200 eura "teži ka nuli" ali ok
Oće majneri para bez rada. Može al u kriminalu ... a za kriminal prdekana.
A ja vam lijepo govorim da ćete platiti porez na budale.
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sexcoss.com
Svako plati svoju lekciju.
IMAGINARNA VALUTA IZA KOJE NIKO NE STOJI, KRIMINALCI PERU LOVU PREKO BITCOINA.
Zato je i napravljena i posluzila je svojoj svrsi.
Al sad fakat ozbiljno, ako ga kupim dok je nizi, pa cekam da dobije na vrijednosti, jesam li ja u plusu? Dam 3k za njega, isplatim 4k, i dobar milju?
@Nenin10 prividno. Pri kupovini i prodaji imas milion provizija taki da si bio dobar mora se uvecati cijena nekoliko puta, ovo 10, 20 posto nista ne znaci. Tu su samo dobri posrednici, a ovi sto kupi/prodaj tek pokoji. Isto kao i kod prave berze
dok se svi ugrade ti na istom. mo'š bit' samo loš. jedino ako se tviter precjednik vazdigne pa ga promoviše na svom profilu al čisto sumnjam da bi to odgovaralo službenom Vošingtonu zbog sve većeg pritiska američkog bankarskog lobija .