Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
500 000 eura njemu ne bi znacilo nista a meni bi rjesilo sva egzistencijalna pitanja za citav zivot. nadam se da citas bile :)
A ja se nadam da si ti čitao da je Bill zaposlio vlastitog ostarjelog oca i da mu nijedan propust ne gleda kroz prste !! Uporedi to sa principom koruptivnog zapošljavanja u državnoj službi i odnosu na poslu kod nas !
@Baton® PA dečko haman ti ne poznaješ američki sistema rada. Ima čikaca koji moraju radit i u 100toj !! Neda Bill no vlastitom ocu ni 5 dolara bez rada a kamoli drugom ! PA da mu Micorosft propadne ko BiH !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Upecao Bill Gates zlatnu ribicu, kaze ribica: pusti me molim te umrijet cu na zraku, i Bill se sazali i pusti ajd. Pita ribica iz vode: a zelja? Bill: Pa dobro ajde reci,
Bill je obicni klosar u poredjenju sa bogatstvom rockeffelera i rotschilda on je njihov potrcko
Vidi mu se na faci da mu je teško.
Jadan i čemeran
normalno kad nas hebe sa silnim update-ima
Fali onaj Kazahstanac, ne znam mu ime... fale Bake, Dodik. Ćović...
malo ga zaljevao pa naraslo
Bile ljubavi moja
Nek ti fadil sudi ...
Makar da bude zadnji na toj listi. Ne bih se žalio.
na kojem je mjestu fahro ? :D
ah meraka.....more jesti dimljenog lososa kad mu je ćeif....
Ja ne znam kako on kraj s krajem sastavlja!
samo zdravlja para ce bit
ne zivi dobro ko ima nego ko je navikao