Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo Osiguranje bolje da se preimenuje u SDA osiguranje. Osiguravaju maglu i havu, a kad treba naplatiti osiguranje nigdje ih nema. Ali su zato plate uposlenim dobro napucane.
ova Rajfaj banka nema veze ni sa jednom raiffeisen bankom u europi! Pitam se zasto?
koji su to lihvari i kriminalci prodaju maglu a levati se lože. Kako ono ide novi proizvod naše banke DNO DNA
koje je ovo sranje... cuj deloitte-ova lista. oni sakupili podatke, sortirali i objavili. pa to je mogao uraditi i sa-x, odnosno vec su uradile agencije za bankarstvo. besplatna reklama ublehaskoj revizorskoj kuci.
Ogledalce, ogledalce, ko je najveći lihvar u regiji??
Mozda im je zgrada najveca.. ali usluge su skroz oslabile i stolovi su im prazni... hmm zgrada bez ljudi :)
koje prodavanje gluposti i lazi. U RF Banci mi stari radnici ostajemo bez posla jos nekoliko godina od penzije. Moram da napomenem radnici samo u dijelu BiH gdje su Bosnjaci vecina. U Banja luci pored svih teskih djela pljacke i kradje niko nije dobio otkaz ,ali to moze u Sarajevu i Zenici. Zasto ne objavite da su otpustili ljude, pitajte u kadrovskoj zasto samo u bosnjackom dijelu BiH. Sram ih bilo, a ovdje se pise aman kako su veliki, da jesu veliki prevaranti i nacionalisti.