BBI banka otvorila 35. poslovnicu, od danas i u Vogošći

BBI banka otvorila 35. poslovnicu, od danas i u Vogošći
405
Klix.ba
26.6.2019. u 15:28
24
komentara
405

dijeljenja
1/10
2/10
3/10
4/10
5/10
6/10
7/10
8/10
9/10
10/10
U prisustvu brojnih građana, klijenata i poslovnih partnera danas je u Vogošći otvorena poslovnica BBI banke, savremeni centar koji zadovoljava sve standarde modernog bankarskog poslovanja
Simboličnim presijecanjem vrpce poslovnicu su otvorili Amer Bukvić, predsjednik Uprave Bosna Bank International i Dženana Bešlija, pomoćnica načelnika za privredu, integrisani razvoj i društvene djelatnosti Općine Vogošća. Bukvić je naglasio da je BBI banka spremna odgovoriti svim zahtjevima klijenata.

"U Kantonu Sarajevo BBI je prisutna od 2000. godine i do sada smo u ovu regiju plasirali više od 1 milijardu i 425 miliona KM, od toga preko 1 milijardu i 122 miliona KM investirano je u privredu KS. Spremni smo za nastavak i unapređenje saradnje sa postojećim klijentima i otvoreni da pružimo punu podršku novim klijentima. Vjerujem da će poslovnica u centru Vogošće olakšati klijentima pristup uslugama Banke, te da će s nama imati pozitivno korisničko iskustvo. Naše strateško opredjeljenje jeste pomoć razvoju privrede BiH putem povoljnih finansijskih linija za mala i srednja preduzeća. Uposlenici BBI banke će učiniti sve da naši klijenti u Vogošći uspješno rješavaju svoje finansijske potrebe i projekte u BiH i inozemstvu i da partnerstvo sa BBI bankom bude na obostrani uspjeh i zadovoljstvo", izjavio je Bukvić.

Poslovnica Vogošća pruža širok spektar usluga za fizička i pravna lica. Stručni tim poslovnice na čelu sa Azrom Nožinović aktivno radi kako bi postojećim, ali i potencijalnim klijentima Banke kvalitetne proizvode i usluge pružio na što efikasniji način. Za nove klijente u poslovnici Vogošća pripremljene su posebne pogodnosti, između ostalog, plaćanje računa putem elektronskog i mobilnog bankarstva bez naknade u narednih 12 mjeseci. Također, klijentima će biti na raspolaganju posebna ponuda finansiranja po veoma povoljnim stopama.

Od danas poslovna mreža BBI banke na bh. tržištu ima 35 poslovnica/filijala, a posao je dobilo novih pet zaposlenika. Radno vrijeme poslovnice, koja se nalazi u ulici Jošanička 2 DO, je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, te subotom od 9 do 13 sati. U okviru poslovnice klijentima je 24 sata dnevno na usluzi i bankomat, kao i 140 bankomata u okviru bh. mreže bankomata širom BiH.
Prijavi grešku


Komentari (24)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...