{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


BBI banka nastavlja stipendiranje mladih u BiH

F
17.10.2012. u 15:23
0
0
BBI banka nastavlja stipendiranje mladih u BiH
0
BBI banka nastavlja stipendiranje mladih u BiH
Komisija BBI banke za dodjelu stipendija, nakon selekcije prispjelih zahtjeva, primljenih temeljem javnog konkursa, donijela je odluku o dodjeli 31 stipendije iz kategorije 2 Fonda Finance Housea iz Abu Dabija i 50 stipendija iz svog Charity Fonda za djecu povratnika u Republiku Srpsku.
Prva polovina stipendija namijenjenih djeci iz RS-a (50 stipendija) tokom jula i avgusta podijeljena je u direktnim susretima s učenicima.

Imena korisnika stipendija objavljena su na internet stranci BBI banke, a spiskovi dobitnika bit će objavljeni i u poslovnicama BBI banke.

O mjestu i vremenu potpisivanja ugovora i ceremoniji dodjele stipendija, navedeni studenti bit će usmeno obaviješteni, navodi se u saopćenju BBI banke.

Stipendije će, kako se ističe, biti isplaćene putem računa koje su učenici ili njihovi zakonski zastupnici, odnosno studenti, obavezni otvoriti kod BBI banke prije potpisivanja ugovora.

Društveno odgovorna banka, BBI, još od svog osnivanja na različite načine pomaže obrazovanje mladih u BiH.

Ove godine iz svog Charity Fonda te sredstava Finance Housea i Fonda Sheikh Saleh Kamel“ dodijelila je stipendije za 647 učenika, studenata i postdiplomaca, državljana BiH.

Razumijevajući važnost obrazovanja, BBI banka je, iz svojih sredstava i uz potporu prijatelja BiH, za obrazovanje bh. djece ove godine izdvojila oko milion KM, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću BBI banke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: