Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko te ne tjera da uzimaš kredite u bankama, a što se žiranata tiče to je karakteristika samo po ovim banana državicama tipa BiH i ostalih na Balkanu. U ne-banana državi hipoteka na kredit je nekretnina koju kupiš za novac od kredita.
Bravo idioti jedni opet će banke raditi šta hoće i kako hoće sa tuđim parama !!!!! Eto mi samo recite da su bile nelikvidne i nesolventne prije 2015. god. ! Opet će sjediti na brdu loše plasiranih kredita i još podlvaljivati (ne)znalicama kredite u CHF, radi privremeno niže kamatne stope, a poslije oguliti klijenta do gole kože zajedno sa žirantom !!