Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako onda posluju banke u europi kad su im kamate trostruko manje od ovih kod nas......sram vas bilo
@Bekrija Placemo za vama, vi ste nam ponos i dika i ekonomika... Saljite nam para...
S\' vidio kako drzava propada kad dijaspora malo utanji slanje novca!! Da nestane dijaspore vi bi propali za dva dana. Postali bi tamo neki spanski finacijski protektorat a na svakom cosku pljujete dijasporu sram vas bilo.
Jasno je da je ovaj ozbiljni dio bankarskog sektora napravio opet profit, neke ko zna cije i ko zna kakve banke su napravile minus i radi toga je kao \"bankarski sektor u minusu\". Ovo da se raji prodaju opet mu.da za bubrege, radi nekih par lopovskih banaka da dobiju pokrice za jos vece guljenje stanovnistva jer su navodno u gubitku...
DABOGDA SVE PROPALE!!!!!!!!!!!!!!
mostarske banke su jedine u plusu
Možda se ne radi o gubicima kao takvim, već jednostavno, ako su banke, prošle godine, plasirale 100 mil KM kredita, a zaradile 50 mil KM, onda oni to broje kao gubitak od 50 mil, što nije tačno, već su ima ulaganja veća od dobiti, što ne znači da se neće isplatiti u budućnosti.
Naprosto ne vjerujem u to da banke mogu ikako biti u gubitku. Malo je reci da deru kad god stignu. Danasnji sistem je takav da je nemoguce zaobici banke bilo da se radi o fizickom ili pravnom licu. Banke su lihvari zesci i jedino u minusu mogu biti njihovi klijenti.
Dobar, dobar. . .
Ja sam Zlatko Lagumdžija slučajni prolaznik
pobro svaka ti cast na upornost cjenim to!!!