Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je radila banka - Banka je bankrotirala, drug Ejub je u zatvoru.....
Koja glupost :)
jeßa vas Merkelica stara
zaradio 400miliona? zarada ( dobit ) = prihodi - rashodi
http://www.powerplaymanager.com/r305072 probajte ovu igru- odlična je
DE:B::I:L:C:I:NE JEDNE REAL JE PROSLE GODINE SAMO 400 MILIONA ZARADIO I ONI VAMA SAD KO U NEKIM DUGOVIMA ZA GODINU ZARADE VISE N EGO BILO KOJI KLUB NA SIVJETU A TO ZAPRAVO OVJDE NIJE BITNO JER STE VI RE.TA.RDIRA.NI PA NEZNATE NI TEXTA KO LJUDI PROCITATI.OCIGLEDNO NIJE PROBLEM U REALU NEGO U BANCI A REAL SVE UREDNO PLACA TAKO DA NEMA NIKAKVIH PROBLEMA ZA REAL.NE VALJAJTE GLUPOSTI !
@Dzibo Arsenal pola milijarde??????? 30x veci profit od Bayerna????????? Likčino gledaj spansku ligu i pokrij se usima, vidi se da nemas pojma ni o fudbalu a kamoli o ekonomiji!!! A ako se neko sjeca slicna situacija je bila sa Tevezom i Mascheranom njihove ugovore je imala marketinska agencija, a u ovom slucaju bi to bila banka a ne ko sto su neki skontali da ce ovi sad da prodaju Kaku i ronalda kao robove i neznam ti sta da rade sa njima
znaci Rona i Kaka ce odsad za salterom radit.
SMRT fašistima iz madrida!!!!!
Mislim da je veliki broj koji su ostavili komentare nisu procitali clanak. U ovom slucaju nije problem Real Madrid, nego banka.
Banka preuzima vlasnistvo nad Ronaldom i Kakom,ali ne preuzima vlasnistvo nad Ronaldom i Kakom...
Iz nepoznatih izvora saznajemo: micro kred organizacija EKI je udarila pravo zaloga nad Edinom Džeki, jer city nije platio kredit za cacklaice klupske kuhinje u iznosu od 2000KM :D. Volim te Edineeee, al fol je foll ;-)))
hmhmm
Koji racku vi ovdje citate, kakve veze Real ima sa nesolventnoscu banke?! Ako Real i Barca imaju dug od 500m€, Arsenal takodjer ima preko pola milijarde, Manchester United skoro citavu milijardu. Nema to veze sa pravim stanjem, novinari napusu cifre samo radi tiraza. Real zadnjih 5-6 godina ima najvece prihode od svih fudbalskih klubova, samo prosle godine je imao cisti profit 30x veci od Bayernovog. Ako se i desi da banka propadne, Real ce samo nastavit placat rate Centralnoj banci.
SVE SU OVO NEKI KVAZI KLUBOVI KOJU SU ZADUŽENI DO GUŠE, OSIM BAYERN KOJI JE INSTITUCIJA NOGOMETA....
A Bayern je Dubai za Kataloniju.
svi mi koji smo u dugovima do guse smo robovi svjetske banke... to je novi oblik ropstva... lahko mi je za Real...