Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"zelenaštvo", što je islamom zabranjeno, a to regulišu određenim kompenzacijama u dogovoru s klijentom.....moze li mi neko objasniti kakve su to odredjene kompenzacije?
da ti pojasnim ne zoveš kamata nego provizija u dobiti. to ti dođe otprerilike naši kažu mito i mkorupcija, a u svijetu se to zove provizija pri posredovanju. na to platiš državi njeno i mirna bosna. misliš da bi kod nas jurcali ove korumpirane da oni od toga daju procenat državi ili gdje treba nego naši odmah hoće sve za sebe
@tarcin11 znaci u biti ista stvar samo drugo pakovanje?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
nije fudbal , već nogomet
Zanimljivo je što će jedna ovakva "banka" biti otvorena u demokratoskoj Austriji, a otvorenje banke koja posluje po "kršćanskim" principima u Saudijskoj Arabiji bi bila odmah spaljena i vlasnici pogubljeni! Smiješno zar ne!!!
Šta lupetaš? https://www.db.com/mea/en/content/1634.htm
Batali BAWAG. otiso u pm pa sad navlaci musterije.
Meni se sve više čini da su Evropljani ili fascinirani Muslimanima ili imaju neki fetiš u vezi sa njima:)
evo ko je ostavio vozilo na platku, riječkom skijalištu. radi se o nekom 18-god. klinji (Amir Hodžić). sreća što je u hrvatskoj murija tolerantna, neće mu čak ni kaznu napisati za nepromišljenost. kažu, mladost-ludost. http://www.jutarnji.hr/mladic-koji-je-na-platku--parkirao--bmw-na-ski-stazu--nisam-nikakav-tatin-sin--da-jesam--za-ovo-nitko-ne-bi-znao-/1501784/
Ovo je najveca ubleha, ne daju kamate klijentima, ne uzimaju od klijenata kamate za kredite, ali uzima,ju 10-15% na ime troskova.
a vidi dolje posrbca islamofoba, dzaba se rugate, kad su vam muslimani nane karindjali svima, i pricajte koliko hocete broj muslimana se eksponencijalno povecava u svijetu, jos malo pa ce se oni vama rugati kad postanete manjina, a vec ste u nekim dijelovima :D
Islamsko bankarastvo haha, jedna od najboljih fora. Jedina "razlika" je da ne postoji toboze kamata vec eto provizija pa je Allah s tim sasvim O.K.
@Dope Za vrijeme studentskih dana otisao ja u BBI da uzmem laptop na kredit jer mi jedan tip rece; to ti je islamsko bankarstvo, oni ti nece sigurno kamatu uzeti" ja nisam musliman al odem ja haha. Fina teta meni objasni kako oni ne uzimaju kamatu, meni cudno, al ajde rekoh, super, sastavi ona meni rate kredita kad cijena veca ne samo od kupovne cijene laptopa, vec veca od ponude Unicredit banke. Pitam ja finu nasmijesenu tetu, pa kako to ako nema kamata, aaa to vam je provizija. :)
@Dope, kakve su šanse da ti je BlAcKKKK jaran koji je prije 8 godina uzimao kompjuter ?
aaaaahihihihhihihihihihiihihihihiiii....ljudi moji...ovi muslimani kad nesto provalezemlja se trese od smjeha :))))
@katoni ....ti pricas malo...ali kad provalis ja umirem od smjeha :))))
@katoni ....aaahihihihihihihihihiiii...i tito je presao na islam aaahihihihihihhihiihihhiihiii.....yebo vas efendija iz novog pazara pa vi ste totalno popucali od njegovih izmisljotina :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ova vijest je obradovala mnoge Boooošnjoookoo Allahu Egber https://www.youtube.com/watch?v=NuZemWJx7mY NEW YEARS EVE DISCO DOWN THE LOCAL MOSQUE https://www.facebook.com/864790113560349/videos/1018099291562763/
Ma neeeee ja mrzim Muslimane pogotovo Boooošnjoookoo