{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


ASA Osiguranje zabilježilo rast premije od 2,2 posto

31.1.2013. u 11:43
2
37
ASA Osiguranje zabilježilo rast premije od 2,2 posto
2
ASA Osiguranje zabilježilo rast premije od 2,2 posto
ASA Osiguranje je u 2012. godini ostvarilo premiju od 10.026.242 KM, što označava rast od 2,2% u odnosu na 2011. godinu.
"Zadovoljni smo ovim rezultatom. Naše tržište je jako bogato osiguravajućim društvima i uslugama, ali se ASA Osiguranje uspjelo profilirati kao osiguranje koje ima konzistentnost i kvalitet", ističe Adnan Hodžić, izvršni direktor ASA Osiguranja.

ASA Osiguranje je također zadržalo vodeću poziciju među osiguravajućim društvima kada je u pitanju efikasnost i brzina rješavanja šteta. Naime, od prijavljenih 3.575 šteta riješeno je 3.124 što je 87,38% posto efikasnost u rješavanju šteta.

"Brzina i kvalitet je ono čime se vodimo. Za nas su naši klijenti i njihovo zadovoljstvo prioritet i žellimo da u nama imaju pouzdanog partnera. I u ovoj godini nastavljamo s radom na unaprijeđenju internih procesa, a posebno procesa obrade i isplate štete jer je to ono po čemu smo prepoznatljivi i drugačiji od ostalih", zaključuje Hodžić.

U 2012. godini ASA Osiguranje je obilježilo pet godina svog rada i postojanja. Tim povodom pokrenuta je kampanja u kojoj je Osiguranje svim svojim klijentima koji su u vremenu kampanje zaključili kasko osiguranje darovalo vrijedne poklone.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: