Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bliži se ovaj pa gotovo planirani financijski krah. Biće gusto i to kako.
Još jedno 'neplanirano' podizanje i svi smo khurchu!
slava ukrajini ;)
sam povecajte plate i smanjite odbijanja drzavi i nema frke
Pa pripremaju se novi ratovi! Sad treba prije dignuti kamate da cijeli svijet placa za dugove Amerike! Vidjet cemo za nekoliko dana / sedmica sta ce biti. Ali prije nego sto Amerika propane pocinje negdje novi rat.
dobro jutro!!! BP PAcwest Bankcrop -50% ....koja je po redu ovo banaka u lipoj Americi? dobre sankcijeeee. Domine se krenulee
Sad će nafta na 50$ po barelu :)
Do jucer je amerika propadala jer je kamatna stopa bila 0%. Od danas propada jer je 5%. To sto se stanovnistvo svake godine povecava ZBOG IMIGRACIJE to je slucajnost isto ko sto je slucajnost da rus bezi u Astanu i Pancevo ;D
Ma nista to... Nek ide "pomoć" Ukrajini redovno, pa taman svoj narod do guše uvalili u dugove...
Ma da, zbog par desetina milijardi ukrajini oni imaju problem s dugom. Americka pomoc ukrajini nije ni 0.5% americkog vojnog budzeta i za tu cijenu su unistili rusku vojsku i srozali imidz rusije kao vojne sile. Sto bi nas narod rekao, bagatela, platio bi to u svaka doba dana i noci.
Tko god misli da ce Amerika propasti na bilo koji nacin taj je retardiran.Pa kome su to Amerikanci dužni tko to od njih traži novac da im vrati
Printaju novac kako će biti dužni? Da ga nisu printali bili bi dužni i Bogu i narodu, doći će print papir na svoje, dolarom će se isplatiti guzica brisati polako samo.
Kosovac, "oladi" malo... Imas Bg i Zg pa tamo prosipaj svoju pricu
Klikse nastavitel promovisati sda kliku i sda botove, te narucene clanke uzdajnicke sda koja je trgovala sa agresorom i pridala reviziju, necemo vas vise definitivno citati.