Finansije
0

Akcija Volksbank BH i Otvorene mreže - Ne štedi srce, štedi za srce!

Klix.ba
Volksbank BH već dugi niz godina sarađuje sa NVO Otvorena mreža, kako kroz bankarsko poslovanje, tako i na humanitarnom nivou kroz pružanje novčane potpore njenim korisnicima.

U cilju nastavka dobre saradnje, Volksbank BH će kroz poseban vid oročene štednje u aprilu i maju, od ukupnog iznosa prikupljenih depozita u periodu trajanja ove akcije, donirati dio vlastitih sredstava humanitarnom fondu Otvorene mreže.

Nudeći atraktivne kamatne stope u specijalnoj akciji "Ne štedi srce, štedi za srce!", koje će se kretati do 4,00% p. a. na period od 20 mjeseci (u KM i EUR valuti), banka želi stimulisati što veći broj klijenata-štediša, da svojim uplatama povećaju ovaj iznos, na osnovu kojeg će banka izdvojiti znatan procent za pomoć u liječenju životno najugroženijih sugrađana.

U misiji ove nevladine organizacije, koja je orijentisana ka čovjeku i njegovim osnovnim interesima i potrebama, Volksbank BH je prepoznala svoje najveće vrijednosti – klijenta i zadovoljenje njegovih potreba, te se kroz učešće u ovom plemenitom projektu sa OTVORENOM MREŽOM još jednom svrstala u društveno odgovorne kompanije.

Volksbank BH već duže od decenije nudi svoje usluge na bh tržištu i tako doprinosi poboljšanju životnog standarda zemlje.