{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Akcija NLB gotovinskih i stambenih kredita

9.4.2012. u 15:55
0
0
Akcija NLB gotovinskih i stambenih kredita
0
Akcija NLB gotovinskih i stambenih kredita
NLB Banka je krenula sa akcijskom ponudom NLB gotovinskih i stambenih kredita koja traje do 30. juna 2012, i predstavlja nastavak ponude dodatnih pogodnosti uz novo ime NLB Banke.
U sklopu akcije na ponudi su NLB Gotovinski krediti do 50.000 KM sa kamatnom stopom već od 4,99% (EKS 7,07%) i rokom otplate do 10 godina.

NLB Stambeni krediti do 200.000 KM sa kamatnom stopom od 6,29% (EKS 6,58%), rokom otplate do 20 godina, grace periodom do 6 mjeseci i gratis kreditnom karticom.

Posebna pogodnost akcijskih kredita je i niža naknada za za obradu kreditnih zahtjeva, kao i odobravanje kredita do 20.000 KM bez jemaca.

Detaljne informacije o ponudi kreditnih i drugih proizvoda Banke se mogu dobiti u jednoj od 37 poslovnica u Federaciji BiH i Brčko distrikta ili na portalu www.nlb.ba.

NLB Banka jedna od vodećih banaka na prostoru Federacije BiH, univerzalnog je tipa i pruža kompletan servis finansijskih i konsalting usluga pravnim licima i građanima. Uz visok ugled i povjerenje kod poslovnih partnera i klijenata fizičkih lica, čiji broj kontinuirano raste, Banci je povjerenje ukazalo oko 230.000 klijenta.

NLB Banka – članica NLB Grupe, najveće slovenačke međunarodne finansijske grupacije na području jugoistočne Europe koja broji 49 članica na 15 tržišta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: