Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja suplja prica. Rejting nam je takav zbog toga sto nasi politicari moraju dozvolu od Njemaca traziti da posude para. Oni nikada nisu propustili priliku da uzmu maksimalnu mogucu kolicinu, a niti su se suzdrzavali kada je u pitanju cigancenje za jos koju miliardu. Mi, kao i ostatak svijeta idemo iz godine u godinu vise i vise u minus iz kojeg se izvuci necemo. Zapad barem ima bogatstvo koje su napravili prije nego sto su postali socijalisti. Mi cak ni to nemamo da ublazi pad.
danas Avaz kaže da ćemo bankrotirat brzo..kome da vjerujem?
A zasto ne kazete koji je reijting. Kratkorocno: B sto znaci de je vracanje kredita nesigurno i ravno spekulaciji. Dugorocno je BB: junk! Situacija je stabilna.
Situacija je stabilna ima deceniju i kusur. http://www.cbbh.ba/Content/Read/1054
Rejting je stabilan i redovi pred ambasadama su stabilni i prvi safovi su stabilni sve je stabilno
Pa koji je rejting???
rejting je B
Sta bi sa Prizmom ? Jel ko optuzen za pranje 54 miliona ?
jel to gdje je onaj debil Crnkić bio, što sam sebi udara lajkove i kupuje knjige, hahaha
standard i moody su pravo pouzdane agencije. vidjeli smo 2008 godine i njihove prognoze i izvještaje