Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pored svih banaka u BiH ne bih nikada poslovao sa Rusima
Meni nikada nece biti jasno kako jedna privatna americka agencija za bankarstvo u tom slucaju Standard & Poor, moze snizavati i povecavati kreditni rejting jedne zemlje, i kao oni su mjerodavni i svi se vodi njihovim analizama i prihvataju njihove ocjene ?? Uspu zar Sberbank nije na crnoj listi poslovanja EU. kao Ruska banka??
Zato sto je Wall Street daleko najvece trziste kapitala i ono ce naravno slusat americku a ne zambijsku rating agenciju.
@adnan Agenciju koja je u zadnjih nekoliko godina imala katastrofalnih fula zbog kojih su stradali obični ljudi, a oni veliki se, kao i svaki put, izvukli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)