Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Fondaciju Hastor i sve odlične promjene koje su se desile zahvaljujući njenom radu! Sramota za bh. društvo koje nije svjesno svih dobrih stvari koje ova fondacija čini već godinama i sramota za bh. medije kojima priče poput ove nisu dovoljno ekskluzivne i senzacionalne..! Srećom, o nečijoj vrijednosti najbolje govore djela, a djela Fondacije Hastor i ljudi koji je čine su za svaku pohvalu! Samo naprijed!
Enver Adzem Jaro kralj betoniranja obala utvrda ..Sanid Zirak seljacki ubica kulture ..Kule svercer ..Bukalo Ligata ..Mujagic Rasim..i sva svita i elita da se nagradi da su najveci grobari Gorqzda..svita sa selendri..svakome od njih dati nagradu za zlocin nad Gorazdem
OPET BASNE,ZA STOKU SITNOG ZUBA,MARŠ NA POSO
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
I OVAKVIH MAJMUNSKIH OKUPLJANJA