Značajni popusti
6

Promo / Februarska akcijska sniženja u Gorenje Studijima i Gorenje Prodavnici

Foto: Gorenje
Posjetite najbliži Gorenje Studio u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Banja Luci, Zenici ili Gorenje Prodavnicu u Blažuju, te sa prostornim projektantima kreirajte i naručite svoju novu kuhinju "Gorenje", "Gorenje+" ili "Marles" po akcijskom sniženju od 7 posto.

Akcija važi za drveni dio kuhinje koja se sastoji od minimalno 7 kuhinjskih elemenata i radne ploče. Za naručeno Siligor korito sa lagera Gorenje Studija uz kuhinju odobravamo 30 posto popusta na korito, a uz kupljenu kuhinju i tri Gorenje aparata bijele tehnike, odobravamo 15 posto popusta na kupljene aparate. Za istovremenu kupovinu dva ili više aparata ugradbene tehnike akcijski popust 6 posto.

Iz ovomjesečne akcijske ponude izdvajamo akcijski popust 15 posto na odabrane modele mikrovalnih pećnica, usisivača, malih kućanskih aparata i na svo Gorenje posuđe. Posebno izdvajamo dvije specijalne kolekcije malih kućanskih aparata Chef's collection i Baby collection.

Za sve ljubitelje dizajnerskih aparata ovo je idealna prilika da kupe istaknute Gorenje aparate dizajnirane u saradnji sa priznatim dizajnerskim imenima Philippe Starck i Ora-Ïto. Za istovremenu kupovinu dva aparata iz dizajnerskih kolekcija Strack i Ora-Ito, ostvaruje se popust od -10%, a u slučaju kupovine trećeg aparata - 20% na treći aparat.

Gorenje izdvaja i akcijsko sniženje od 8 posto na sve mašine za sušenje veša, mašine za pranje veša sa 1.100 i više obrtaja, samostojeće električne štednjake sa staklokeramičkom pločom za kuhanje, te na samostojeće kombinovane frižidere sa NoFrost tehnologijom.

U svim Gorenje Studijima i Gorenje Prodavnici Blažuj pored akcijskih popusta, odobravamo i gotovinski popust 5 posto, a omogućeno je i kreditiranje penzionera do 12 rata putem PIO/MIO zavoda, te kupovina na rate korištenjem shopping kartica poslovnih banaka.

Za one koji više vole kupovati iz udobnosti svojih domova Gorenje je omogućilo i kupovinu putem Internet prodavnice. Sada uz jednostavnu prijavu na našu Internet prodavnicu možete brzo i sigurno kupiti vaš novi Gorenje aparat uz sve pogodnosti kao što su kupovina na rate, plaćanje pouzećem, karticama ili virmanom, te besplatnu dostavu u cijeloj Bosni i Hercegovini. Kompletnu akcijsku ponudu potražite na našoj stranici.

Slogan je "LifeSimplified", jer Gorenje želi da ima važu ulogu u olakšavnju svakodnevnice korisnicima, kako bi svoje dnevne obaveze obavili što lakše, manje komplikovano i više ugodno.

"Mi smo tu da pomognemo da napravite pravi odabir u važnim životnim odlukama i trenucima kako bismo riješili vaše probleme", poručili su iz Gorenja.

Gorenje je jedan od vodećih proizvođača kućanskih aparata u Evropi sa dugom tradicijom i povjerenjem na ovim prostorima. Uz 10 godina garancije na aparate sa Inverter PowerDrive motorima i petogodišnju garanciju na sve velike kućanske aparate, 3 godine garancije na klime i 2 godine garancije na male kućanske aparate, Gorenje svojim kupcima u Bosni i Hercegovini nudi sigurnost i pozdanost svojom širokom servisnom mrežom i jedinstvenim Pozivnim centrom na broj 033/755-600 za punu podršku i postprodajnu uslugu.