Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima se moze se
LAZETE nije toliko neko ovoliko je placa 80KM cijeli mjesec to je prava istina ... Da je tolika plata bila bi bosna prebogata a ne ovako siromasni i nekoliko bogatih
pa iz godine u godinu vidimo sve vecu nezaposlenost, odpustanja, smanjenja plata... (privatni sektor) a plate iz godien u godinu sve rastu...eto ovaj portal objavljuje vec 4 puta minimalno povecanje federalne neto plate... pa dragi moji ako znate osnove matematike svatit ce te... posto se vecinom odpustaju radnici nekih malih plata....prosjecna plata se dize jer manjih plata je sve manje...a one visoke plate ostaju a mozda ih je i vise jer se preko stele zaposljavaju... i tako dragi moji nam i prosjek neto plate sve veci...pa mislite svi su u BOSNI GLUPANI pa vam to gutaju zdravo za gotovo... idite samo u šoping pa vidite šta narod kupuje u korpe...pa vam je sve jasno.
hocu i ja u EP, imam sve preduslove, sem STELE!
Pa ja, to je prosjecna a to sto jedan ministar ima 5000KM + premije a 100 ljudi po 400KM platu to je druga prica...taj ministar vadi prosjek za 100 glava ;)
Je××ni lažljivi prosjek. Ko li samo izmišlja ovakve podatke?