Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Na evidencijama kantonalnih službi za zapošljavanje u Federaciji Bosne i Hercegovine 31. marta ove godine bile su registrirane 374.492 osobe, što je u odnosu na prethodni mjesec smanjenje za 998 osoba, odnosno 0,27 posto.\" mozda su ljudi emigrirali, a ovi se odmah obradovali smanjenoj nezaposlenosti
nemoj da zajjjjeeebbavas na taj nacin, postoje djeca kojima je salama luksuz
Danas sam naso\' petaka na cesti. Kupio sam salamu, hljeb i majonezu u kesici, Joooj jesam se najeooo, boli glaava! Fin je to osjecaj!
@bosanac jedi vnago. U stvari nisi ti nikakav bosanac ti si posranac. Kakvi su sezonski radovi u martuQ glupane glupi.
@Slovenac jos da nas nisu slovenske kompanije pokrale gdje bi nam kraj bio
Kako ste dosadni sa tim negativnim komentarima. Bolje da se je nezaposlenost malo smanjila nego da se je još i povećala, pa makar bilo 600.000 nezaposlenih. Ovdje u Sloveniji nezaposlenost je sve veča i veča, s obzirom na sve okolnosti u okruženju, ta je vijes ODLIČNA. Bitan je trend, a trend je izgleda da se ipak stvaraju neka radna mjesta i da ima nade. Treba biti pozitivan i širiti optimizam, to je prvi korak ka boljitku. Prvo poćeti od samoga sebe prvo.
u ovoj j.ebe.noj drzavi..prije ce naci posao onaj seljak sa osnovnom skolom nego covijek sa fakultetskom diplomom. a kad bi ovaj sa fakultetom aplicirao da kopa kanale nebi dobio posao jer bi rekli da nema iskustva u tom poslu.
Ja statistike i karine. Smanjuje se broj nezaposlenih, jer počinje sezona radova. Trebali ste usporediti sa istim periodom prošle godine.
ovo je pod ovim uslovima odlicna vijest. Kad bi se ovo nastavilo, za godinu dana nezaposlenost bi bio smanjen 12000.. jos kad krenu veci radovi kao 5c:) budemo pozitivni..
hahahahahahaahahah
hahaha govorite o par stotina radnih mjesta a nezaposlenih 600 000... kakvo vas nije sramota :-D hahahhaa
budite treci...
PRVI budite drugi...