Prvobitno najavljeno veliko sniženje
0
FBiH: Cijene naftnih derivata od danas niže za 5 feninga
Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A barel nafte pao sa 120 na 80. Ovo udruzenje je mafija!
uh da ne postim sta bi vam sve ... LOPOVLUKA BOZE SACUVAJ!
Uzimaju nas svi, pa i ovi lopovi! Neko nas uzima manje, neko vise, ali svi nas uzimaju! Smijem se kladiti, da ce, u roku od 7-10 dana, cijene biti vracene i za tih 0.05 KM. Postenje, u biznisu, je misaona imenica! Bilo bi posteno sve to sto vecina nas pise, ali kada je novac u pitanju, bitno je samo lampati, lampati i lampati i jos ako moze da se porez izbjegne ili umanji, to je idealno!! P.S. Podrzavam vecinu prethodnih komentara!
Pihhh.. Ja tamam nasula gorivo :-(
dabogda vam trebalo za lijekova lopovi jedni mam.aru vam vasu bem vam djecuuu
Ako je barel sa 120 pao na 80 USD, to bi značilo oko 30% jeftinije. Ako su cijene troškova ( logično manje ), uzmimo iste, onda bi pojeftinjenje trebalo iznosti bar 30% . Sa 2,40 na 1,80KM bi bilo normalno..
E moj narode jesi stoka, samo nijemo posmatramo i šutimo
ne bi bilo lose da iduci put izbjegnes bosnu kako ne bi citali kako je neki divljak vozeci 230 kroz bosnu ubio kompletnu familiju
Da smo mi u BiH ljudi, a ne ovce, svi bi ostavili vozila bar dan, pa bi vidjeli kako bi se naftasi uspanicili, kad bi im opala potraznja goriva, a ne ovako, svi koriste vozila do granapa maltene, i daju zadnje pare za koji kilometar, zato i trebamo se ujediniti, i ostaviti vozila dan, pa nek vide kako bi bilo da ljudi prestanu vozati. Samo je nama dobro sta god da nam rade, sve su cijene otisle na gore, ali mi nedamo obraz, i dacemo zadnju marku za gorivo, da nas komsije vide kako se ima. Smjesno, treba pokazati drzavi i naftasima sta bi se desilo kad bi svi koliko ima vozila u BiH ostavili volane, i prosetali, pa bi razmislili kako ce korigovati cijene.
E zato ko je blizu granice sa Rs neka ide tamo sipati, pa da se ovi nasi lopovi malo opamete kada počnemo Dodiku puniti džepove. To će ih opametiti. Ja cu poceti tamo sipati dok se ovi nasi ne opamete.
cigani spuste 5 kf a nenajavljeno poskupe 10.... dabogda im rezerva gorila :)
hahahha Bas su pojeftinili, nemojte vise molim vas -.-
U Rs je 10 feninga pojeftinilo.
Svasta,e moja keco m..u ti tvoju fasisticku!
tresla se gora rodio se mis
Jao ma nije moguce ??? Toliko da pojeftine?! Sad odoh na OMV da naspem pun rezervoar za 20 km!
meni nije poskupila,ja uvijek sipam za cenera