|

Fashion&Friends - Urbani multibrend store od sada i u Banjoj Luci

Fashion&Friends - Urbani multibrend store od sada i u Banjoj Luci
7
Sponzorirani članak
23.3.2019. u 08:05
0
komentara
7

dijeljenja
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
Kreativni koncept multibrand storea Fashion&Friends sada možete pronaći u novootvorenom Delta Planet shopping molu, u Banjoj Luci.
Interijer je osmišljen kao open space urbanog industrijskog dizajna, sofisticiranog stila koji kombinuje kontrastnu paletu autentičnih materijala s luksuznim tehnikama ručne izrade.

"Profesionalni izazov predstavljalo je stvaranje kompozicije različitih modnih brendova koji će međusobno adekvatno korespondirati u okviru jedinstvenog prostora. Zanimljiv spoj metalnih konstrukcija, kamena, drvenih i zlatnih detalja u kontrastu je sa staklenim površinama i oazom zelenila. Upečatljivost prostora dočarava pod od crno-bijelih ploča granitne keramike i betonski stubovi u prirodnoj boji. Jedinstvena plafonska obrada u crnoj grafitnoj boji i industrijskom stilu s vidljivim gredama u tartan uzorku, instalacijama, šinskom rasvjetom i čeličnom konstrukcijom, stvara uravnoteženu pozitivnu dramatičnost i postavlja u prvi plan detalje. Linija kretanja namjerno vodi do vizualno najupečatljivijeg dijela - kase u retro stilu, koja je obrađena luksuznim granitom", navodi se u saopštenju.

Također, u jednom dijelu osmišljen je prostor za sjedenje ukrašen raskošnom Chesterfield vintage sofom i odgovarajućim tepihom s prirodnim motivima. U kontrastu s retro atmosferom, HiTec rješenje LED ekrana s dinamičnim video miksom pruža trendi ugođaj kakav Fashion&Friends klijenti očekuju.

Fashion&Friends je vodeći regionalni multibrend prodajni lanac u vlasništvu Fashion Companyja. A u novom Fashion&Friends storeu, Delta Planet shopping mola, možete pronaći poznate brendove poput: Calvin Klein, Camper, Cesare Paciotti, Colors of California, Diesel, Dstrezzed, G-Star, Guess, Inuikii, Liu Jo, Premiata, Philippe Model, Replay, Scotch&Soda, Steve Madden, Superdry, Tommy Hilfiger, te Ugg.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.