Kupce očekuju i pokloni
46

Farma Agroprodukt organizuje akciju klanja kurbana u Mekki

Kurbani Farma Agroprodukt
Kurbani Farma Agroprodukt
Domaća kompanija za uzgoj domaće stoke Farma Agroprodukt i ove godine organizuje akciju klanja kurbana s vijednim poklonima za kupce.

Kako kažu, svaka uplata na račun kompanije jača temelje društva. Novac se oporezuje, doprinoseći izgradnji boljeg zdravstva, obrazovanja, penzija te podršci poljoprivrednicima. Na taj način - zajedno gradimo bolju budućnost.

I ove godine, Farma Agroprodukt s istim ponosom nastavlja izražavati zahvalnost kupcima bosanskog kurbana tako što im dostavljaju potvrdu od javne ustanove i poklon uz svaki kurban koji kupe.

S planom da snime reportažu, s poštovanjem će izgovarati ime svakoga ko je uplatio kurban za Mekku, ispred klaonice i kurbana koji će biti žrtvovani u Mekki. Prethodne akcije te poklone za ovu godinu možete pregledati na stranici www.kurbani.ba.

Cijene klanja kurbana u Meki su:

  • 260 KM

Cijena bosanskog kurbana:

  • 490 KM

Oni koji žele preuzeti svoju trećinu Bosanskog kurbana mogu to učiniti prvog dana ispred klaonice ili ga Farma Agroprodukt dostavlja prema sljedećem rasporedu:

  • Prvog dana Bajrama u gradovima Bugojno, Donji Vakuf, Travnik i Vitez.

  • Drugog i trećeg dana u Zenici.

Svako ko želi preuzeti svoju trećinu bosanskog kurbana mora poslati poruku na Viber putem broja telefona 061 507 213. Mjesto isporuke kurbana je samo u gradovima navedenim iznad, dok su pokloni dostupni širom BiH.

Uplate traju do 14. juna 2024. godine, a sve korisne informacije potražite na www.kurbani.ba.