Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrs
tako je. u 2045 godini......virtuelna valuta ce biti jedina vrijedna oneta. ko sad kupi tu valutu bice milijarder u 2045 godini. treba ovu fejsbukovu kupovat a ne bitcoin. kupi 1000 maraka ove fejzbukove i drzi dvaes godina. nemoj nista drugo kupovat. nemaoj ni slucajno onaj bitkoin. to je navlakusa. ovaj fejzbukov je prava stvar. haj sretno. poselami tufu.
Vi nama 300 maraka a mi vam 1500 dze ba zapelo. Pa nije nigdje zapelo. Gospodine to vam je nova valuta dze ba zapelo. De pozurite ode mi avion za minhen.
Ubilo se za pranje para