Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost,Facebook vlada svijetom.Toliko su ljudi opsjednuti fejsom,lajkovima,komentarima.Uvijek nesto novo izmisljaju,na kraju ce biti opcija da dodjes kod te osobe u njenu sobu preko chata.Samo kada se sjetim zivota prije fejsa,eh Boze moj to su bili dani.Ali sta ces,tako je kako je.
Ja probao i nakon par dana pronađem sve izgubljene prijatelje, što je bilo super. Ali kako je vrijeme prolazilo, vidim sve više budalaština, saznam ko je u zahodu, ko navija za Čelzi, ko je zadovoljan, koja je boja čarapa u modi i sve tako. Onda nekako skontam da me sve to uopšte ne čini sretnim i odem fino na pivo i dobru muziku sa društvom.
FAcebook ima milijardu korisnika a Apple upravo prodao milijarditi iPhone ! Suština financijskog uspjeha FAcebookka je što je uspio odbaciti konkurenta Googlea a aplikaciju prebaciti na mobilne uređaje prvenstveno iPhone !
https://apple.slashdot.org/story/16/07/27/2040256/one-billion-iphones-have-been-sold-apple-says
Pa prihodi su povećani od Mesingera. A da mu raste broj korisnika LAŽE. Sve takve dangube su u svijetu u padu ! Jedino nije ako je naučio i sarajevske pse da ga koriste, pa da ga koriste za učoporavanje i targetirano ujedanje.
Najbolji marketing danasnjice facebook!
Živio Facebook,Facebooku Ekber !
Zašto minusi pa Facebook i jeste velik ?
@Senader333 Logično,to svi znaju,reci nam nešto novo što ne znamo ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To znači da Pokemon GO pada, konačno :) Neka, nek se raja malo vrati u realnost...život je borba a ne igra
Ne padam!
@PokemonGO Prn'o si u fenjer :D