Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrali od Beverly Hillsa
...... e , sad mogu mirno zaspati .....
nema vise onog "its fri and olvejs vil bi"
Facebook propada polako, skype propao, viber se drži, watsapp većina populacije ga koristi, ali instagram je najjači za sada, šta će tehnologija djeci navuči ne znamo. Ja sa 20 malo ganjam ovaj instagram ne puno, ali je korisno od kad je uvedeno da imaš pozive pa i grupno. A to ko je koga zapratio ko je kome lajko zar je bitno, bash je glupo bilo nikad to nisam ni gleda!
najvzniji je grupni
Svi su na insti, Facebook je passe
oni su propali, samo im to izgleda još nije jasno... dječurlija ne zna za fejs.
@ChampagneSocialist I instagram i whatsapp su od facebooka, a to djecurlija koristi
@ChampagneSocialist Ne valjaj gluposti kad ne znas.
Jos da nisu postali obicno sranje , svako treca objava neka reklama online prodaja irma , online prodaja vip , online butik stajl itd.
Ili one guzle sto prodaju helanke
wow :))))