Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slicna, gotovo i gora siuacija je sa konfekcijom Borac u Trvaniku, radnici umiru od posla, uslovi rada su haoticni, pogoni ljeti dostizu temperature od kojih se vrlo lako dobija toplotni udar i kolaps organizma. Sadasnji menadzment se trudi da odrzi stanje kakvo jeste...ali tesko je popraviti stetu koju su nacinili ratni profiteri koji su poharali i pokrali Borac, na celu sa glavnim i odgovornim Mehmedom Corhodzicem koji mirno seta na slobodi i uziva u milionima koje je spremio u dzep...kao i Fehim Bojic, Mirsad Halilovic i mnogi drugi koji su se bezobrazno obogatili preko noci i okoristili nad krvavim radom postenih radnika... Ali ima Boga, sve se vraca, sve se placa...
Opet lopovluk izvoz i plata od 400 KM! Kome m.da prodaju za bubrege?
Ima Aida pogon i u Dubokom Potoku... Samo što najlošije radi a samim tim i najdeblji kraj uvijek izvuče pogon u Lukavcu. Razguliše jadne radnike, čuj plata 400 :) Iiiiiiiiiiii, to je njima premija, do sada su radili za 290... Žali bože što se one žene jadne dole truju ljepilom i iskrivljuju sebi kičmu!
Lukavac? Valjda Tuzla....