Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al zato šaljete svo smeće i govna u Bosnu
@Lozano Zato kupuješ domaće, kad kažem domaće, ono što nije proizvedeno i nema u BiH može i susjedne zemlje, takovo, zvečevo, ima čokolada koje su predobre, a evo sad ima i maza krem, ko hebe nutelu više? :)
@whisper Naravno Zvecevo ima puno proizvoda koji se niko nije sijetio da postoji potraznja u regionu. Oni jedini proizvode prepecenu rakiju i to im super ide isto su im cokolade dobre pogotovo tamne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E možete li misliti šta u Bosnu šalju kad se između sebe petljaju
@gooUser10363533x237 Pa isto ono sto salju u africke drzave, da se ne lazemo.
Misliš što naši uvoze?
Kupujmo domace! Kao!
Blago blago, kad je "nutela" najveći problem.
Ferrero je odlučio izjednačiti kvalitetu tako da je snizi na cijelom tržištu europsku. Ispoštovat će zakon na obrnut način od onoga što smo mi htjeli, no ostali proizvođači koliko znam, prije nego što se zakon izglasao su svi odlučili podići kvalitetu", rekla je Borzan za DNEVNIK
Nije ovo prošlo klix LAŽE
@oligojhorhoj, jesi li čitao vijesti iz EU parlamenta od srijede 17. april ? https://www.total-croatia-news.com/business/35372-borzan
Zato smeće šalju u BiH. Sav otpad koji ostane iza top proizvoda.
Sto znaci da ce firme manje izvoziti na ta trzista ili ce dici cijene...... Naravno da nece biti ista kvaliteta na trzistu gdje na prodaji jedinice proizvoda imas 2 eura naspram 1 km u sirmasnijem trzisu, ko ne bi najkvalitetnije u bogatija trzista plasirao?
Znaci sad ce Nutelka bit 50 km
Od danas, Hrvati glavni zastupnici za Orginalnu Nutelu, nećete morat zvat amiđe, dajiđe i ostalu rodbinu po Austriji i Njemačkoj, samo u Hercegovinu po Nutellu.
Taman ka dojde maza odma nuttela mora orginal bit i kod nas
prije 2 mjeseca citam da nisu uspjeli zabraniti,a to čitam na stranim portalima sad vijest na Klixu da jesu ko LAŽE ??
@oligojhorhoj, prije dva mjeseca je bio samo prijedlog. Vremenom se postižu dogovori, stvari se mijenjaju: https://www.total-croatia-news.com/business/35372-borzan
Nutella kakvog god da je kvaliteta nije zdrava niti dobra za organizam. Ako pogledate stranci je skoro i ne kupuju a za nas je to neka vrsta luksuza. Hrana jeste ali je smece.
Kod nas raja trci na ime a ne na kvalitet i samo da je sa zapada a bas oni zadnjih godina najvise varaju.Pa namaz u lidlu ili neki drugi su duplo jeftiniji od Nutella-e i kvalitetnijia a kod nas je Maza zakon.
Idući korak je izjednačenje PDV u svim državama EU.. Prenošenje pojedinih nadležnosti na nivo EU..
Možda nakon ovog bude bolje i za nas. Preostala tržišta van EU će im biti premala da bi se isplatilo proizvoditi posebno škart za njih (nas).
To znači da neće otpad više zavrsavati u BiH..😂😂