Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono sto nam ne mogu zabraniti je povlacenje deviznih rezervi iz njihovih banaka, kao sto je to uradila Madjarska. Dakle, dovoljno je povuci 10% nasih rezervi kod DB, pa da nam odmah oproste sve nestasluke. Dajte ljudi, uradite nesto, ako drzava propadne nije propala samo ona, nego i svi koji u njoj zive. Senade Softicu, pokazi malo muda, ako je jos nesto od njih ostalo!
@skroz.anoniman a sta ces sa dugom, jer su te nazvvacemo ih rezerve garancija da ces vratit kredite...
@Ronex. Db bas nije pred bankorotom...
Strašna katastrofa, koju mi očigledno i ne primjećujemo. Nevjerovatno koliko je BiH nisko pala. Nažalost.
navikli smo jer smo stalno na crnim listama
Ajmo mi otjerati ibe Banke iz Bih ? Ajmo pretvoriti centralnu banku u banku a ne u mjenjacnicu , da se direktno finansiramo iz centralne banke a ne dugove vracati podizanjem novog kredita. Mislim gdje je logika , jel iko vidi rjesenje ili je to jedino rjesenje da se dugovi vracajju novim zaduzenjima ???.... A da mene budale, pa ja zaboravio da bi se tad visoki predstavnik umjesao i rekao oo pa ne moze to tako. Vasa centralna banka zavisi od Briselskih, neka vas tako bice vam bolje...
Spasit ce vas SULTAN ERDODAN. ahahah. Zivio Drug Tito - Bratstva i Jedinstva ugasili ste plamen.. e neka vam sada, bit ce te uvijek robovi stranih drzava.
Kad smo u svemu ovoliko crni, neka smo došli i na tu crnu listu. Naša Vlada, naše vijeće ministara su najobičnije neznalice koji misle da ća nas Evropa primiti na lijepe oči i koji misle da se njima mogu bacati ublehe i tako sa svim tim prolaziti nekakženjeno! Svi smo mi taoci ove nestručne i nacionalističke vlade! Za ove propuste neko mora biti kažnjen! Stidite se svi komletu vlasti koji ste morali da se dogovorite oko najobičnije stvari, a niste!
svaka drzava i njeni gradjani imaju politicare koje zasluzuju -
Sad ce paypal ukinuti transakcije sa BiH pa necemo moci kupovati na ebayu, banggoodu...
Smije vam se svima Drug Tito iz groba svima! Sve ste zasluzili i nikad nece biti bolje, samo gore!
Moze li ova drzava nize pasti?
"Pranje novca i finansiranje terorizma". Bas me interesuje na koji dio BiH su mislili i imaju podatke o teroristima. Znamo to dobro svi, to je onaj najmanji ali koji to nece nikada priznati, lagace po obicaju, vrijedjati itd. Uglavnom, polako dolazi sve na svoje u pogledu istine.
E to ti je kad smo malo trziste pa nas svako moze ucjenjivati! Pod hitno se mora formirati neka vrsta konfederacije i jedinstvenog trzista na ovom podrucju... pa ima Srbija, ima Crna Gora ima Makedonija... te zemlje, uz nas, bi drzale jedno respektabilno trziste!
ne prdi - kao da je to problem. I Izrael je jos manje trziste. I slovenija je jos manje trziste. I san Marino i Lichtenstein su jos manje trziste - kakve to veze ima? nego ovo je vukoyebina od zemlje, totalno propala koja nema buducnost i koju ceka ista sudbina koju imaju Africke zemlje, tj vjecno robstvo. Al neka, to smo zasluzili jer mi smo glasali politicare.
Treba kad smo stoka. Nasi politicari kontaju samo na sadaku proci. E ne moze brate, mora se sta i uraditi. A politicari su odraz naroda, tj stoke.
MOJ METKICU ZASTO NEPROVJERITE I NEKRENETE U AKCIJU PRONEVJERE MILIONSKI CIFRI,KOJE SU PODIZALI POJEDINCI,ZASTO SU POJEDINE BANKE LIKVIDIRANE,,SVE VI ZNATE A CUTITE,MAZETE OCI JAVNOSTI,SA NEBITNIM STVARIMA KOJE PLASIRATE U JAVNOST KAO TOP VIJESTI,OD KOJIH NIKO KORISTI NEMA,,,HVATAJTE LOPOVE SA VRHA POLITICKE SCENE KOJI NEMILOSRDNO OPLJACKASE DRZAVU,,DAVNO JE SVIJET TREBAO ZATVORITI SLAVINE,PA DA VIDIMO KOLIKO BI STRANAKA BILO U DRZAVI,SVE BI TO DRUGACIJE BILO,NEBI SE OVOLIKO PREPUCAVALI,
Opet se laže narodu i huškaju idioti. Hoće reći kriv neko drugi, a ne naši političari koji su plaćeni da ne dozvole da se ovako nešto događa. Napravite taj ebeni popis udruga, da vidimo ko nam sve muti u državi, ko je uz teroriste, Nije nam njemačka kriva, ovim nas spašava da ne potonemo dublje.
EEE Bosno moja...pa tvoji kvazi političari se ljube sa turcima i rusima.. misle mogu kako hoće ..pa eto neka ti isti sada daju novac za vaše preseravanje...tražite novac od EU koji ne vraćata a držite se Turske politike može ali u QURCU
Izvaditi sve devize i prodati Putinu za zlato i platinu , zamijeniti bravu od drzavnog trezora da Bakir ne pokrade.
Evropske banke će uništiti domaće. Sve će preuzeti Hypo i Raiffeisen Bank... Ta kriminalna, neokolonijalistička gowna treba zabraniti, milom ili silom.