biznis
0

Eutelsat i NRM četvrti put partneri

Klix.ba
Vodeći svjetski satelitski operater Eutelsat i najveći događaj TV industrije u regiji, New Europe Market, produljuju svoje partnerstvo i na iduću godinu, pa će tako Eutelsat četvrti put prisustvovati na NEM-u kao dijamantni sponzor

Eutelsat je prepoznao vrijednost ovog događaja u CEE regiji već na NEM-u 2013. kada je prvi put podupro New Europe Market dijamantnim sponzorstvom. Svake je godine Eutelsat prezentirao najnoviju i još neviđenu tehnologiju, vodeći kadar satelitske industrije i odlične mogućnosti za networking na NEM-u, a što možemo očekivati tijekom NEM-a 2016. saznat ćemo u lipnju.

"Oduševljeni smo što se četvrti put vraćamo na NEM kao dijamantni sponzor. NEM je prešao granice regionalnog događaja, sada je globalan. U ove je četiri godine postao međunarodno priznat i stekao dobru reputaciju te jedva čekamo otkriti što NEM sprema za medijsku industriju ove godine! Eutelsat je most među providerima sadržaja i DTH platformama, kabelskim i OTT / IPTV operaterima. Zajedno stvaramo interaktivnu platformu na kojoj provideri nalaze rješenja za distribuciju. Poželjeli bismo dobrodošlicu svim svojim partnerima, prijateljima i novim sudionicima NEM-a u Dubrovnik, veselimo se susretu u lipnju." – rekao je Apostolos Triantafyllou, viši potpredsjednik za prodaju, za Njemačku, Austriju, Švicarsku, Središnju i Istočnu Europu, Izrael, Kavkaz i Središnju Aziju.

Nakon iznimno uspješnog trećeg izdanja NEM nastavlja rasti i razvijati se pa će i iduće godine sudionicima pružiti nesvakidašnje poslovne prilike. Članovi menadžmenta i uprava najvećih svjetskih medijskih tvrtki okupit će se u hotelu Dubrovnik Palace na marketu kojemu je cilj promovirati potencijal i mogućnosti koje pruža regija Srednje i Istočne Europe. Od menadžera i članova uprava televizijskih tvrtki, operatera iz cijele regije, producentske elite, pa sve do vodećih tvrtki za analizu i tehnologiju, ali i samih zvijezda, kompletna se televizijska industrija okuplja na NEM-u.