Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta hoće ova seljančura?
Razvaljivanje EU je pozitivna prica za bivu YU, pa bile bi unistene sve briselske nevidljive barijere koje danas stopaju sve ex YU drzave u 60tim proslog stoljeca.
@Roin sto bi to bilo poziotivno za ex-yu drzave,. sta bi ste dobili, osim sto bi vas svi zguza na guz,.
Pa pogledajte samo face svih vodja desnicarsik partija!? Sve psihici redom! Fuj!!!
PMS i menopauza gadno djeluju na raspoloženje i psihu!
Zlo. No neće Francuzi nasjesti na ovu priču. Njeno je 30% max, u drugom krugu nema šanse.
A političarima se uvijek može vjerovati
mile, otidji daj joj podrsku od napacenog srpskog naroda. mozda dobiješ marku za penzije
kome lazes kretenuso? pa 2000 te je franak bio manji od konvertibilne marke
@patos elem svasta sam napisao ali mi komentar ode negdje u bespuce.slazem se s tobom za km ali glede eura i franka .francuzi su uglavnom na dobitku sa eurom.franak ti je nesto poput talijanske lire ,bio je refleksija stvarnog stanja tj.inflacije u francuskoj,prelaskom na njega dobili su stabilnu monetu.
ova stvarno misli da ce pobjediti ko onaj žućo iz holandije..jadna neces ni druga biti..nije narod na zapadu nazadan ko na balkanu da pobjeđuje desnica,ako ovde uopste postoji ljevica
Ova kučka podla i pokvarena igra na nacionalističke karte i hvata one budale niske inteligencije, i koristi iskustva balkanske zaostale i seljačke rulje, a posebno BH mahnitih koji vjeruju u svašta od izmišljnih gospa i svakakvih utvara.
Frankofilska kolonijalna Afrika guši se u bijedi. Finansijski trezori tih država duboko su pohranjeni u dzepovima Francuza. Majka neokolonijalizma plaće nad snovima o Frexitu al nepušta pljen uhvaćen lasom davno umrlih djedova. Fuj France.
"Finansijski trezori tih država duboko su pohranjeni u dzepovima Francuza." Ako cemo objektivno, ovo je netacno. Prijatno. Vozdra.
@MMB Nemaš poima o Africi. Dole što živi to su bivše Engleske kolonije a gdje Francuzi dođoše bijeda živa. I trezori mnogi jesu i dan danas u Parizu.
1€=6,5595 franc. franaka
Mi svi u Evropi treba da se cuvamo svih onih "dobrih" stvari koje su nastale na ovim prostorima ka fasizam, nacizam, rasizam, hegemonizam, imperijalizam....i svi drigi izami zakuhani u Evropskim kuhinjama.
popušiće ga i ova, ko što su i oni ostali
Kolonijalni snovi ko i Britanije. Šok bi uslijedio tek nakon izlaska ! Ili Trumpovi snovi o velikoj AMerici. Ipak najsmešniji su SANU 2 snovi o carinskoj uniji Zapadni Balkan. Četnika sa dna kace Vučić Ace. A prije toga je IZ SVE SNAGE radio na velikoj Srbiji do linije KArlobag-ZAgreb ! PA izgubio Kosovo ! Hihihaha !
Mora Le Pen da podsjeca Francuze da su nekad bili narod i imali svoju drzavu i da se ne plase samostalnosti. Kakva tuga.
Jos jedna propala dodikova nada, zamijeni je za cvijana.