Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja glupost! Ojacao 15 pips-ova!!??!! I to za cijeli vikend! Pa normalno je da u toku dana varira 100-injak pips. Pa u petak je za samo sat vremena skocio cirka 120 pips! Tako ti je kada neupuceni pisu neupucenima pa onda ima "vijesti" i tamo gdje je nema...
rfide, jesi čit'o knjigu "džaba si pokušao ispasti pametan"? :D
dokaz da jedna zena,jedna drzava kontrolise cijelu evropu...
Euro od ranije "poznat" policiji . lol
sad je vrijeme kupiti eure:) i cuvati u duseku do penzije.
Kakvo sranje od kancelara
http://www.youtube.com/watch?v=uzsSGvKZf-c
http://www.youtube.com/watch?v=9cnvaEIMgng Pise ti lijepo u komentaru sta si.. ;) Mike Hagman 3 months ago Schade das es in unserem Volk nicht mehr Pispers gibt,sonst würden wir uns dieses beschissene Betrugssystem in dem wir hier täglich besäuselt werden,nicht dumm wie Schafe gefallen lassen!