Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nkemacka!
"Poziv na budžetsku disciplinu diktiran je, najvjerovatnije, ne zdravim razumom već voljom političara" Znači volja političara je u spurptonsoti sa zdravim razumom. Bravo Klix
Zar nije tako?
Welt Am Zontag (0_o)'
onda preporucujem politicarima u bih da se odma pocnu dogovarati za ime buduce valute jer poznavajuci njihovu brzinu to bi bilo to.... a da... ako smijem predloziti dragim kolegama da i mi damo svoj doprinos za ime buduce novcanice evo ja predlazem "kruna"...a posto kruna ide uz kraljevinu nacemo nekog iz loze starih bih kraljeva i nitko sretniji od nas :)