Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda su mislili na nekadasnji Slovenski Tolar, nece oni izaci iz EU, Grke ima da izbace iz EU.
Dodaj samo "Trumpov" na ono "kandidat za ambasadora" i svima je jasno koliko je ovo gore vjerodostojno predvidjanje.
Koja je to bagra, prvo se zaduže do guše pa onda bježe od odgovornosti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovi grci propali ko grcka
Kakvi uhljebi ne vjerujem hahaha. Mozda je i vrijeme da lijeni Grci pocnu otplacivati svoje dugove i vrate svoju valutu dharmu, i prestanu se grebati od fiskalnu politiku stranih supersila. Isto kao da su ucili sve najgore od nas balkanaca, al eto
ahahahahahaha koji su ovo uhljupi grci majko mila
biće interesantna ta kombinacija... dolar kao valute i njemačk jezik kao službeni jezik u Grčkoj...
dobra ova grkinja.
to nije lose bice vise dolara da vrate EU, posto je dolar manji od eura, cuda ovih geraka, malo im je 436 miliardi eura sad hoce da varte 500 miliardi dolara, koji smijesni ljudi mozda misle da je lakse vratiti dolare nego euri, cuda od ljudi, ali bogami sa maslinama i feta sirom esko ce oni vratiti ista. bitno je da oni imaju na stotine savremenih borbenih aviona, na tisuce tenkova i to nema kavih nema, sistema s300 itd itd. jesi ih navukli turci pravo.
Nece vama pomoci ni dolar ni japanski yen ni engleska funta.
Grke može spasiti samo vraćanje na Drahmu, da je mogu devalvirati i tako preživjeti...
to mogu uraditi Talijani i Francuzi, koji isto su krizi - samo oni su veliki izvoznici i imaju jaku industriju.. Grci ono malo industrije sto su imali je propalo - nemozes ti ziviti od Turisma samo.
@Roger Nisam siguran za Italiju i Francusku, da su toliko bolje...devalvacija monete i oslanjanje na vlastite snage, kakve god da jesu, imaju šansu...
Ipak bi dali Marku za dolar :D
Čekaj malo, kako može onaj koji nema ni Eura, ni Drahmi ni Dolara, sad preči na Dolar... Nemam ni ja ništa, da li ja mogu recimo preči na jedan milion Švedskih kruna ili Canadskih $ ... ? ? ?
citam komentare i vidim da se ovdje prosjecni Bosnjo ruga Grcima - Grci neradnici, propali k'o Grcka - Grci su barem 30 godina odlicno zivili, mi nismo nikada a niti cemo.
mi jesmo tanki ko jufka ali grci su tanji od tiftika imaju ovciji sir i maslinovo ulje to ima u africi svako pleme
@ArgonautSorabD €2,000 nemaju i nisu nikad imali.. €2,000 nemaju ni Nijemci.. prosjek place im je oko €1,000 sto je ipak duplo nego kao kod nas, vise nego u Hrvatskoj i na razini Slovenije.
Sjaši Kurta da zajaše Murta!
bilo bi bolje da Grcka ne koristi vise Euro, i za njih i za EU. Mozda bi bilo bolje i da izadze iz EU. a ovo vezano za dolar, mislim da je prazna prica.
Znači neće više da ih guze njemci, već hoće da ih guze ameri