Promo
9

Eurofarm dovodi najsavremeniji CT uređaj u regionu, 40% popusta za prvih 200 pregleda

Najveća bh. privatna zdravstvena ustanova Eurofarm Centar na tržište Bosne i Hercegovine dovodi CT uređaj Canon Aquilion One – najsavremeniji aparat ove vrste u našem regionu.

CT Aquilion One omogućava brze i jednostavne CT preglede i dijagnostiku svih organskih sistema uz 3D snimke, te je idealan uređaj za dijagnostičko snimanje organa u pokretu, kao što su srce i pluća, uz smanjenje količine kontrasta u odnosu na one koji se koristi pri klasičnim CT snimanjima.

Zbog čak 85 posto manje zračenja u odnosu na standardne CT uređaje te minimalnih arterfakata pomjeranja, aparat je pogodan za preglede pedijatrijskih pacijenata. Također, na ovom CT uređaju je moguće izvršiti i virtuelnu kolonoskopiju (bezbolna i neinvazivna metoda u dijagnostici oboljenja debelog crijeva) i bronhoskopiju (dijagnostika oboljenja disajnih puteva).

Prema riječima izvršnog direktora Eurofarm Centra, Kenana Kekića, ovaj CT uređaj će olakšati preglede velikom broju pacijenata u našoj zemlji i s ponosom ističe da je ovo najsavremeniji CT uređaj u našem regionu. "Odluka Eurofarm Centra o nabavci ovog CT uređaja je dio naše strateške odluke da pacijentima ponudimo najbolju uslugu u regionu. To je moguće samo uz vrhunsku opremu ali i vrhunske stručnjake koji čine Eurofarm tim", ističe Kekić.

Sa CT Aquilion One uređajem možete izvršiti snimanje abdomena i male zdjelice torakalnih organa, mozga, uha, oka, paranazalnih sinusa, vrata te CT kičme, svih kostiju, zglobova i mišića, a posebno je pogodan za koronarografije (dijagnostička pretraga krvnh sudova srca) i angiografije svih krvnih sudova (nogu, ruku, vrata, mozga, stomaka i grudnog koša).

Kako bi ovu uslugu iskoristio što veći broj građana naše zemlje, Eurofarm Centar je omogućio popust od 40 posto za prvih 200 zakazanih termina, a pregledi će se obavljati u modernom radiološkom centru ove ustanove u Sarajevu, u poslovnoj jedinici Unitic, na adresi Fra Anđela Zvizdovića 1.

Rezervacije termina je moguće izvršiti telefonskim putem pozivom na broj 033 296 375 i 033 296 379 ili online, putem sljedeće web stranice <a class="text-biznis hover:underline" href="https://poliklinika.eurofarmcentar.ba/zakazite-termin-2/?utm_source=klix.ba&utm_medium=clanak#pj-Unitic"target="_blank">www.poliklinika.eurofarmcentar.ba.