Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo treba paziti da i u Evropu onda ne dođe demokrarija. Ja mislim da bi u slucaju zakuhavanja odnosa sa Amerikom, broj napada sirom Evrope bi se drasticno povecao. Nadam se da griješim.
@varenica odlican komentar, sve receno je istina. Od drzave koja je bila uzor svijeta, ame4ika se, na celu sa ovom zutom spodobom pretvori u apsolutno sovinisticko drustvo. Takva nece zadrzati polozaj koji je imala i sve vise ce oadati, odnosno druge sile ce se dizati i uspostaviti ravnotezu u svijetu.
Na svjetskom nivou se desava borba iza paravana. Zidovska Amerika i Izrael na jednoj strani, a ostatak svijeta na drugoj. U sustini glavni je sukob izmedju cionista i VB, a vidimo da se sada i Njemacka ukljucuje u svjetska pitanja. Najavljeni sastanci Merkelove i Putina. Evropa je do sada bila pijun zidovske Amerike. Nakon odvajanja od politike zidovske Amerike, mislim da opet idu razni napadi po evropakim metropolama i izazivanje nemira, kao neposluh cionistima.
Fakat ste sa ovim stavili amerima prst u oko.... Ovo je strateški potez za koji treba fakat imati muda
@Racio6th kada istice zabrana da se Njemacka moze opet naoruzati, Gosp. Merkel predlaze da se uvede Evropska vojska, Njemacka vojna industrija je zamahu(Francuzi ovaj pu nece izdati) a j ostatak unije je plusu. Ubrzo novi mars na Moskvu i Amerika bombarder polijece
ova delegacija sto treba da ide na pregovore,moze im vrlo lahko avion pasti,nedaj Bože. pazite se!
Svi analiticari znaju da dolar ne vrijedi ni pola toga ali diktatura radi svoje.
Dakle, pripremimo se za ratno stanje
Bravo.
Joj sad kad bi Rusija i Kina podrzale to bi bilo to! Spavas li mirno Donalde :-)
Napokon.....dosta vise Americkih preseravanja
Sve je to u paketu sa odlukom Trmpa o uvođenju carina EU. PA Bujrum. Ali, za razliku od sličnim dešavanja osmadesetih godina prošlog vijeka sad imamo kineski juan kao međunradnu bankarsku valutu. U slučaju izglednog ekonomskog rata SAD će ostati usamljene. Možda će UK stati uz dolar, ali htjeli su svoju valutu i dobiće je od 2019. Istu onu koju je SOROŠ srušio osamdesetih . Da, upravo taj Soroš iz Otvorenog društva.
Čim je Francuska rekla da neće izić iz sporazuma, desio joj se teroristički napad u Parizu...ništa nije slučajno...
Samo naprijed EU, potisnuti Ameriku sa svjetskog trona i preuzeti prvo mjesto :)
Sad će alžirci, pakistanci i čečeni početi da se raznose po Evripi ostavljajući čitave pasoše iza sebe. A mislim da će najveća krvopriloća ipak napraviti iranci... Sve za američku stvar...
Bravo. Zamjeniti dolar ne samo sa Iranom vec i u svim drugim slucajevima.
Sirija,Libija,Iraq,Iran i mnoge druge su napadnute radi istog razloga.Gadafi je vec imo u planu da kreiraju Centralnu Banku Afrike i onda dodjose bjelacke demokratske drzave da to rijese.
Uvedite Ethereum...
da li je ovo pocetak kraja petro dolara, kraja paxa americana?!