Proširenje treba zaustaviti
0
EU i eurozona na samoubilačkom kursu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost EU je sada nekakva opcija, bila bi puno bolja za nas, jer bi se rijesili temelji drustvenog uredjenja; fiskalna politika, socijalno-zdr. pravna drzava.. i ruku na srce trebali bismo i uci, i bilo nam je obecano (tj SFRJ od 1968 g pa nadalje) Danasnjoj vrhuski ni u kom slucaju ne odg EU sa kakvom takvom oravdom i funkcionlanoscu...dok ova vrhuska ne pokopa i sebe i nas...sami ne vjerujem da cemo uspjeti formirati drzavu poput Svicarske, Belgije i sl...OVA PREDVIDJANJA TREBA I SHVATITI OZBILNJO I ISTINSKI KRENUTI KA POMIRENJU SUZIVOTU I NAJVAZNIJE UBRZANOM EKONOMSKOM RAZVOJU PO SVAKU CIJENE a ne izvozu jos vise dijapore koja drzi ove domace ublehe na vlasti
pa ako ikad i udjemo u eu bicemo ko siromasna seoska mlada u bogatoj kuci a zna se kako prolaze takve :(
opet comski prica gluposti , samo de se bude u centru paznje ... nevjerovatno je koliko je pogresnih procjena, analiza i sl. nalupala ova spodoba !
die chomsky
Pokakim im se na predvidjanja.