Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E fakat ne moras biti genije da to skontas. Najmanje je dvostruka.
Elon je objavio da je osigurao 15 mlrd USD za preuzimanje vecinskog vlasnistva Twitter a, vec je za 3,1 mlrd preuzeo 9,3% vlasnistva
Strucnjak za globalnu ekonomiju Elona Musk,a za vakcine Bil Gates
Covjek zna nesto o novcu, ipak je napravio PayPal
https://www.klix.ba/profil/goouser1649272818 Sta ono ima od 500KM plate????? Hahahahah
Razlog inflacije je senilni Biden i njegovi novi zakoni
Ovaj Elon ko vegeta.
Prava stopa inflacije? Paaa... 20%... 30%..? Najprije 30%😂😂😂
does the bear shit in the woods
I ovan poceo kao bill gates
Ja ne znam koji su bolji i smjesniji.Ovi sto ga pljuju ili ovi sto ga brane.
Ovaj idiot je najveca ubleha 21 stoljeca, pametuje o svemu i uzima pare od naivnih idiota, njegova kompanija tesla ce se raspasti brijede 1 trilion najveci balon ikada koji nije ni blizu prave vrijednosti kompanoje koja proizvodi samo 500 000 automobila.
Jasta ce se Raspast. Danas objavili 3 milijarde dollar NETTTTOOO DOBITI za prva tri mjeseca. Hahahahahahahsh
Klix komentator tvrdi da je Elon Musk, inace jedan od najboljih poduzetnika i trenutno najbogatiji čovjek na svijetu, ubleha. Nevjerojatna konstatacija.
Tesla Y, od oktobra do danas 25% skuplji
I nije samo to, ako si narucio Teslu (bilo koji model) prije poskupljenja, otkazu ti narudzbu da moras uzeti po novoj vecoj cijeni... Vec americke novine pisu o tome
Eto ti nam reci podstanaru