Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj samo te prirodne ljepote, tih terena za klena...sve ce ovo uništiti...Fuade monstrume!!!
Ne podržavam ovo ali monstrum je malo preteška riječ, naročito u poređenju sa SDA bagrom koja je 20 godina davala i daje poticaje poticaje tajkunima da uništavaju narodu pitku vodu
Cime si ti monstrume napunio mobitel kojim tipkas komentare. Da nije struje bio bi u srednjem vijeku gdje razmišljanjem i pripadas. Ovo nece smetati ribama i prirodi ali ce rijeke biti cisce nizvodno jer ce sve smece sto ga bacate zavrsiti na brani.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prodali ste sve za 300 m asfalta, hebo vas asfalt u 21 vijeku!!
svi koji su protiv prirode , k..... .... , , vjerovatno od djetinjstva Ga LIVO
Pa, da se isplatilo na Bosni praviti HE tito bi to vec uradio... Kakvi smo mi hadalji...
@Devetar.cokulic ...nisi u toku...UOPSTE nije poenta da li se isplati, nego KOME??? TIP-a: Who Iz Bakir Zivkovic!!
tu nece biti elektrana a elektroprivreda se moze na glavu nasaditi. Lokalna zajednica taj projekat ne prihvata...
dobro je da niste dobili vise od 18%. Opet kad skontas 82% je spaseno
Fuj bagro stranacka
Dzaba ankete, protesti.. to je vec odavno riješeno. Šteta ogromna, nekad je to izletište bilo, muzika uživo... kupanje, ribolov.. vremenom sve ljudska rasa unistava..
Odoše jedni od najljepših slapova u BiH.. Dok druge države ukidaju HC vi tezite da ih sto vise napravite, cijeli životni ciklus prirode i zivotinja ste poremetili.
ma ko je ukinuo HE ? Nemoj pričati nebuloze
FUDO UBLEHASU PRODO SI GRAD ZA MILION MARAKA STOKO
@Pridrazici Nije Fudo kriv, to je davno dogovoreno dok je bio Husein Smajlović na funkciji.
Nece moci,bagro!!! Uništili ste sve. Rijeke pripadaju svima nama, a ne samo sacici prebogatih Bicakcica, Jerlagica, Novalica, Izetbegovica itd. Ovo malo sto je ostalo necete uzeti!!!
E nečete bando, necete!!!
E nečete bando, necete!!!