Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad god sam s saradjivao ili koristio usluge ekupon.ba, svaki put su ispali maksimalno fer i korektni i profesionalni, znaci nije suplja majke mi niti imam ista s njima osim fer saradnje. Sretan rodjendan i sve najbolje u daljem radu.
@Nokian808 Pa vjerovatno su svi malo zavrnuli pipe pa je i njima teze naci dobru ponudu ali evo mi idemo u Ajdinovice i to bas sad :) ali mislim onako generalno su super prica i neko ko se trudi da gradjanima obezbjedi nesto jeftinije ako nista :)