8. aprila
19

eKupon vas poziva na proslavu šestog rođendana

Klix.ba
U martu 2011. godine pokrenuta je prva stranica za grupnu kupovinu www.ekupon.ba, koja korisnicima nudi velike uštede na luksuzne hotele, ljetovanja, organizovana putovanja, spa centre, wellness, na zdravstvene usluge, proizvode, restorane itd. s više od 4.000 ponuda putem kojih su korisnici ostvarili od 50% do 90% popusta.

Od tada Zemlja se zavrtjela oko Sunca šest puta, a eKupon se pojavljuje sa šest svijećica na rođendanskoj torti.

"Pozivamo vas da 08. aprila 2017. godine u periodu od 12 do 15 sati u tržnom centru BBI uveličate taj dan, vi koji ste odrastali uz nas. Proslavimo zajedno eKuponov divan dan uz mnogo nagradnih kupona, klauna, face-painting, balone i ne zaboravite svoj osmijeh, koji je nama najznačajniji", poručuju iz eKupona.

eKupon je u saradnji sa svojim stalnim partnerima odredio nagradni fond u vrijednosti od čak 10.000 KM.

JEDAN KUPLJENI KUPON = JEDAN NAGRADNI KUPON! Svi kupci bilo kojeg kupona mogu osvojiti neko od vrijednih putovanja, odmor u luksuznim hotelima, wellness tretmane i mnoge druge vrijedne nagrade.

"Budući da ste vi glavni razlog što smo toliko narasli i neumorno nas svojom podrškom potičete da budemo sve bolji, ovaj mali znak pažnje je samo podsjetnik da bez vas ne bismo bili tu gdje jesmo. Hvala vam od srca uz slatki pozdrav od cijele ekipe iz eKupona", poručuje eKupon tim.