PROMO
331

eKupon u saradnji sa Turističkom zajednicom Grada Bihaća obara rekorde u prodaji vaučera

U vrijeme kada nam se neplanski mijenjaju planovi za godišnje odmore i neke egzotične destinacije van granica naše zemlje, desila se i jedna lijepa stvar: malo smo bolje pogledali šta to lijepo ima u našoj zemlji i odlučili istražiti prekrasna mjesta koja su nam zapravo tako blizu.

Kada stignete u čuvenu Krajinu, nezaobilazan na listi mjesta koja trebate doživjeti, vidjeti, osjetiti - jeste Grad Bihać kojeg krasi jedna i jedina - rijeka Una.

Grad Bihać i Turistička zajednica Grada Bihaća, uz podršku Projekta općinskog okolišnog i ekonomskog upravljanja (MEG) koji finansira Vlada Švicarske, a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), pokrenula je kampanju "Odmori u BiHaću". Cilj kampanje je privući domaće turiste, promovisati prirodne ljepote sjeverozapada naše zemlje i osnažiti pružaoce turističkih usluga.

eKupon je u ponedjeljak, 03.08.2020. godine pokrenuo prodaju vaučera za boravak u Bihaću za BiH građane. Korisnik uplaćuje umanjenu cijenu vaučera za 200,00 KM i čak je moguće da ostvari dodatni popust ukoliko plaća VISA karticom. Stoga, za smještaj koji bi koštao 500,00 KM korisnik eKupona ostvaruje uštedu 200,00 KM i dodatno 50,00 KM u slučaju da plaća pohranjenom VISA karticom.

Ono što je zanimljivo jeste da je odaziv korisnika rekordan, u jednom danu su prodali 100 vaučera što ukazuje na činjenicu da su građani Bosne i Hercegovine zaista raspoloženi za otkrivanje svih ljepota naše zemlje.

U ponudi je više od 17 smještajnih jedinica uz dodatnu atrakciju s napomenom da su ponude ograničene. Ponudu možete pogledati na ovom linku.

Inače, sve ponude možete pogledati ovdje.

Kako saznajemo u planu je da nastave saradnju sa ostalim turističkim zajednicama tako da ostaje da vidimo da li će se i ostali gradovi pokazati ovako atraktivni.