Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Portosac ce sve da kupuje samo kad bude imo love a to u BiH mozda za 90 godina dok izumru dinosauri koji je vode
Svi ovi ovdje su politicki potkovani i brendirani. Ovo s naukom i trzistem ima veze kao i sa Sjevernom Korejom. Sve zvucna imena - pravo, ne zna se koje bolje zvuci.
--------------Kakav će biti potrošač budućnosti? JEdno je samo sigurno: KOKUZAN !
marketinski bullshit
Da bi bila dosljedna sebi samoj, tvojoj viziji potrosaca buducnosti i potrebe za 'branding' strategijom, ja ti preporucujem da odmah zapocnes sa plasticnim operacijama lica i da se takva ne pojavljujes u javnosti. BRANDING JE SRANJE! To je umjetnost izazivanja praznine u dusi covjeka i lazne nade da se ta praznina moze ispuniti kroz kupovinu nekog proizvoda. Pogledajte vlastite zivote i vidjecete da ste najsretniji bili ne kada ste nesto kupili vec kada ste srecu djeliki sa drugim covjekom.
I ti bi sad da siromastvo zadovoljis vjerom u covjeka ili religijom?
@amarjordamovic: Ne zivi covjek samo od hljeba i od stvari koje moze novcem da kupi. Najgore siromastvo je biti siromasan duhom. Procitaj Jevandjelje po Mateju i besjedu na gori.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
još gluplji
Potrosac buducnosti ce biti "KOKUZ" da ne moze biti veci! :) :)