Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija proizvodi sve od igle do lokomotive, nema brige za Srbiju
Ma recesija je nebitna stvar trenutno, od recesije niko ne umire, samo se skromnije zivi...Manite se ekonomije u ovo vrijeme!
Opet klix o ugrozenosti Srpske ekonomije. Za ovu godinu predvidjen je rast od 4%..kako sada stvari stoje bice 2% a u najgorem slucaju 0. S obzirom na situaciju i 0 je dobro. Interesantno kako vas HR ekonomija uopste ne interesuje a evo pre 3 min citam na indexu da im predvidjaju -5%..daklem, teska recesija. Svaki drugi clanak vam je o HR a bas vas ovo ne interesuje ali vam je srpski BDP interesantna. Bas cudno..
I meni je bezveze sto se uobste spominje Srbija i Hrvatska a najmanje iz BiH odalke je i ovaj Klix
@Hajno pa dobro, ne moze se biti izolovan..u redu vesti iz regiona. Problem je sto klix zadnje 2 godine ne pominje Srpsku ekonomiju koja je medju 3 u Evropi po stopi rasta Sad kad je kriza eto ih da se nasladjuju a i ove godine imace medju najvecim jer ce svi biti u recesiji. Samo lose vesti iz Srbije su vesti za razliku od zapadnih suseda ..o tem ja prigovaram. Kako god stvarnost ne.moze da se promeni, pisali ne pisali
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa neće samo njima.Cijeli svijet će biti u krizi.Eto im braće Kineza pa nek se njima požale Samoživi ne vrti se planeta samo rad vas..
@OKOnaOKO svi cemo biti u istom sosu vrlo brzo.....nikome se ne pise sjajno......a koliko znam kinezi i nama pomazu tako da ne vidim logiku u onome sto si napisao..
@mirrorcic logika je što je on prosio i samo što suzu nije pustio kako bi ubjedio Azijce da su oni braća.Što to ne zatraži od Putina?Zar mu sada Rusi nisu braća?IU ako svi znamo da genetski narodi sa Balkana imaju više Vikingške krvi nego Ruske.Ai ta Vikingška krv ne prelazi 5%.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)