biznis
6

Ekonomski fakultet organizuje drugu CEO konferenciju

Klix.ba
Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu organizuje drugu Career, Entrepreneurship and Opportunities (CEO) konferenciju, koja će se održati od 07. do 08. decembra ove godine. Projekt će realizovati Centar za preduzetništvo i upravljanje znanjem, Centar za razvoj karijere studenata i Centar za menadžment i informacione tehnologije (MIT).

Nakon uspješne implementacije prve CEO konferencije, CEO Winter će biti mjesto susreta i razmjene perspektivnih ideja. Teme koje će obuhvatiti CEO Winter konferencija su preduzetništvo, karijera, motivacija i tehnologija. Svi učesnici će steći uvid u ključne elemente koji jedno poslovno okruženje čine pogodnim za inovacije, preduzetnički rast i razvoj karijere, ostvariti važne poslovne kontakte te dobiti potvrdu o učešću.

CEO Winter konferencija će okupiti više od 200 studenata i mladih, te predavača i predstavnika nekih od najuspješnijih kompanija u Bosni i Hercegovini.

Osim predavanja, konferencija uključuje i popratne aktivnosti, kao što su Wanted: Million Dollar Employee - takmičenje za studente, radionice o temi brandinga, BarCamp, Coffee with CEO – razgovori uz kafu sa uspješnim poduzetnicima, te panel diskusiju.

CEO Winter teži povezivanju mladih ljudi spremnih da svojim zalaganjem, inovativnošću i jačanjem vlastitih kapaciteta doprinesu izgradnji pogodnijeg poslovnog okruženja koje će biti osnova za stvaranje konkretnih biznisa.

Prijave traju od 07. novembra do 01. decembra ove godine. Broj mjesta je ograničen.

Za sve dodatne informacije i aplikacioni formular posjetite www.ceokonferencija.ba.